ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

mary-kateandashley borta!

2009-07-31 @ 22:31:08


Mary-Kate
och Ashleys officiella hemsida finns inte längre. På mary-kateandashley.com brukade de lägga in foton, skriva modetips och lägga in veckans låt. Det var lite roligt men det var mer en bas för deras klädmärke för yngre, som hette just mary-kateandashley, och medans tjejerna växt har de utvecklat två stora och "riktiga" modelinjer. Den senaste tiden har de inte uppdaterat så mycket och jag förstår att de tagit bort hemsidan, var nästan lite onödigt.

Klickar du in på www.mary-kateandashley.com så kopplas du automatiskt vidare till www.elizabethandjames.us som är hemsidan för Elizabeth and James. Apropå det så är jag lite nyfiken på The Rows hemsida och undrar när den ska bli klar, den kanske blir lika cool som Elizabeth and James's.

Väntar Speidi barn?

2009-07-31 @ 13:06:35


När paret Heidi och Spencer Pratt, kända från The Hills, var ute och handlade häromdagen kollade de väldigt mycket på barnkläder. Vid ett tillfälle höll Spencer också om Heidis mage samtidigt som de kollade varandra i ögonen som för att meddela att de väntar barn. Om detta bara är ett pr-trick eller om Heidi verkligen är gravid återstår att se.

 
 

Mary-Kate om Ashley

2009-07-30 @ 21:40:41
Oavsett om hon vet om det eller inte, så har min syster varit min bästa lärare. I unga år hade vi mycket skilda personligheter, som en nallebjörn var hon lugn, tillgiven och kärleksfull, vilka är adjektiv jag inte nödvändigtvis skulle använda för att beskriva mig själv vid den åldern (lättretlig och envis vore lämpligare). Men genom att bara observera hennes demeanor lärde hon mig att vara på ett annat sätt: Jag lärde mig att vara tillgiven. Jag lärde mig att kompromissa. Jag lärde mig att tuff kärlek inte alltid är det enda alternativet. När man mognar blir personligheter sammansatta. I Ashleys fall utvecklades hon till en kvinna med stark prestationsvilja (hon jobbar tolv timmar om dagen numera) och beslutsamhet (hon var den som övertygade våra föräldrar att köpa våra första par klackar - röda en-tums plattformar med körsbär på dem). Hennes mest dominerande egenskap skulle vara hennes naturliga affärssinne (utan någon tidigare relationfick hon Lauren Hutton att göra våran Vår 2008 Look Book för The Row) och dessa är endast mindre exempel. Passionerad och sann till sina övertygelser är Ashley en beundransvärd kvinna som lever sitt liv med stor omfattande integritet, lojalitet och kärlek. Det har varit en ära att se henne växa upp och utvecklas på denna tjugotvå-åriga resa och samtidigt uppfylla sin roll som VD, modedesigner, affärspartner och syster. Med ett rent hjärta, oavbruten entusiasm, konsekvent drift och ändlös förnyelse, är Ashley Olsen en person som har och fortsätter att påverka mig och personerna i hennes liv att göra bättre ifrån sig, arbeta hårdare, skratta mer, leva längre, vara starkare, och veta att allt är möjligt.Look of the Day

2009-07-30 @ 17:47:01

Vem bar den bäst?

2009-07-29 @ 15:46:12

Carmen Electra matchade den här klänningen med ett par brunbrända ben medans Paris Hilton hade rutiga leggings och en skinnjacka till. Vem bar den bäst?

Mary-Kate och Ashley Got Milk

2009-07-29 @ 15:41:29

Här är en video från Mary-Kate och Ashley Olsens fotografering för "Got Milk".


MK Quote

2009-07-29 @ 15:33:13


"She buys the most amazing shoes and I try and sneak them when I can. I'd actually rather save my money to buy a great piece of art or furniture."

- MK om att hon och Ashley lånar kläder av varandra, Nylon 2007.

Elizabeth and James Fall 2009

2009-07-29 @ 15:11:45
kampanj

Elizabeth and James har uppdaterat sin hemsida så kika gärna in den här. De har lagt upp kampanjbilder och bilder från den kommande höstkollektionen, med nyheten att män också ska kunna handla kläder där.

Här kommer lite bilder och en video. För er som vill shoppa online, klicka in på shopbop.com.


Urval från kollektionen för kvinnor.


Urval från kollektionen för män. Jag tycker det är lite Nate-stil på det hela.


Urval från kollektionen med smycken.


Urval från kollektionen med skor.En video med kampanjbilder från Elizabeth and James höstkollektion år 2009. Det är tydligen inspirerat av Peter Pan.

Bilder: Elizabeth and James

28 juli

2009-07-29 @ 14:29:07


Igår var det någon filminspelning på gatan utanför Ashleys hus i West Village, New York. Så Ashley stack nyfiket ut huvudet genom fönstret och lyckades då hamna på paparazzifotografernas kameror.


Gissa Olsen

2009-07-29 @ 00:47:22


 

Rätt svar: Ashley Olsen.

Sandaler med fransar

2009-07-28 @ 15:56:13

Look of the Day

2009-07-28 @ 14:57:01

Nate Lowmans konstutställning i Grekland

2009-07-28 @ 14:54:10

För elfte året i rad är konstsamlaren Pauline Karpidas värd för över 100 gäster som samlats på den grekiska ön Hydra för att se hennes Ophiuchus Collection. 70 målningar, samt en skulptur av sin egen gravsten, i utsällningen är av Nate Lowman och visas fram till september i hennes galleria, Hydra Workshop.


Porträtten som Nate gjort är av hans vänner, däribland Clarissa Dalrymple, Hanna Liden, Dan Colen, Adam McEwen, Agathe Snow och Pauline Karpidas själv. Bilder finns även på hans familj och hans flickvän Mary-Kate Olsen. Enligt Nate själv är porträtten gjorda utifrån bilder tagna av hans bekanta, samt fotografen Johnny Shand och nyligen avlidna Dash Snow.

Nu vet vi iallafall vad Mary-kate och Nate gjorde där och att det inte bara var en avslappnande semester.


Nate Lowman framför utsällningen och bredivd ett porträtt av Mary-Kate i stråhatt och solglasögon.

Källa + bild: New York Times


Mary-Kate och Nate i NYC

2009-07-27 @ 12:04:24


Här är lite bilder på Mary-Kate och Nate från förra lördagen (18 juli). Mary-Kate ser ovanligt glad ut med en stor kaffemugg i handen och en cool outfit. Paraplyt fick hänga med också. :)


Kate Hudson i The Row

2009-07-26 @ 23:33:28


Skådisen Kate Hudson i en kashmirtröja från The Row. "Jag tycker om saker som är sköna och luftiga," sa Hudson till Instyle. "Jag bär inte något som är obekvämt."

Dagens bild

2009-07-26 @ 18:06:54
11 aug 2007

Get the look

2009-07-26 @ 18:05:13
Citat från MK

2009-07-26 @ 13:07:57

"Sometimes we have people pull a bunch of clothes and we can grab them off the rack. We usually wear our own pieces and put together our own outfits. I think people who use the same stylist - I won't mention names but you can pick them out - have the same look. I'd rather do my own thing."


- Mary-Kate till Harper's Bazaar, 2006.

Flipp eller flopp?

2009-07-25 @ 20:53:28

Naomi Watts bar denna outfit på filmefestivalen i Italien. Flipp eller flopp?


webvoter-omröstning
Flipp eller flopp?

Flipp
Flopp

Se resultat

Tack

2009-07-25 @ 20:37:16
Tack till alla er som röstade här. Ni får självklart fortsätta rösta så jag vet vad jag ska ta till nästa månad också men designen som jag börjar med nu blir nog rosa, om jag hittar några passande bilder förstås. Det ska bli spännande för jag tror inte jag har haft rosa på den här bloggen förut. ;)

MKA kommenterar sina outfits

2009-07-25 @ 20:33:42
1991, Emmy Awards:Ashley: "Åh, herregud. Vi har kvar de där kläderna. Min mamma sparade dem."
Mary-Kate: "Vi var så söta. Vi är känslosamma. Vi sparar många minnen."

1991, Lansering av Michelle-dockan.

Ashley: "Nu, det där är sött "
Mary-Kate: "Vi är tillbaka i vår söta fas."
Ashley: "Det där är Michelle-dockorna som är baserade på vår roll i Huset Fullt."

1996, Premiären av Alaska.


Ashley: "Det här är väldigt Barbra Streisand."
Mary-Kate: "Väldigt, väldigt."
Ashley: "Men jag var så exalterad över den där klänningen. Den klänningen var så cool då. Åh, Gud. Kolla på oss. De där solglasögonen."
Mary-Kate: "Det där är inte Barbra Streisand-glasögon; det är Howard Stern-glasögon."

1998, Premiär av Spice World:


Ashley: "Det här var en väldigt pinsam fas. Kolla på de där jackorna. De är så coola, va?" (Rullar med ögonen)
Mary-Kate: "Ja, precis." (Rullar också med ögonen.) "Väldigt Rosie O'Donnell."

1999, ABC Press Fest


Ashley: "Åh söt, MK. Det var när jag verkligen var längre än dig."
Mary-Kate: "Ja, det verkar så."

2002, Vanity Fair Oscar Party


Mary-Kate: "Att klä oss likadant gick bra då men nu skulle vi aldrig gå ut med likadana kläder. Jag gillar att vara rolig. Jag bryr mig bara inte. Jag går ut på middag i mjukisbyxor och en tröja. Så länge jag känner mig bekväm.
Ashley: "På premiärer eller andra händelser brukar vi klä oss helt annorlunda nu. Jag gillar att vara stilig och elegant men funkig samtidigt."

2002, Lansering av Dualstar i London


Mary-kate: "Jag hatade att ha de där maktkostymerna."

2002, Premiär av Austin Powers.


Ashley: "Där var vi väldigt tvilling-iga. Just nu är vi inne i en allting-olika-men-ändå-samma tvillingperiod."
Mary-Kate: "Men det var vad vi var kända för. Om vi var på en premiär eller gjorde en fotografering skulle vi vara likadana. 'Okej -  samma men olika'."

2002, MTV Video Music Awards.

Ashley: "Whatever."

2002, på Hawaii


Ashley: "Hoppsan. Där var min Baywatch-bild."
Mary-Kate: "Ja, men du ser snygg ut."
Ashley: "Hur rädda var inte vi när vi insåg att vi blev fotade? Jag sade till och med till Mary-kate, 'Vet du vad som skulle vara det värsta? Om någon tog en bild på mig springades i min bikini.' Sen vände jag mig om och där var de."

2003, Öpnning av Fox Sports.


Ashley: "Jag hatar de där kläderna. Jag ser så tjock och ful ut. jag kommer ihåg att jag hatade hur jag såg ut när jag lämnade huset. Vad tänkte jag på?"
Mary-Kate: "Ursäkta mig, jag rapade just." (Mycket skrattande)

2003, Inspelning av New York Minute.


Mary-Kate: "Vi hade de där kläderna hela tiden eftersom filmen utspelar sig under ett dygn."
Ashley: "Jag gillade "bling" kläderna. Jag tyckte det var kul och roligt. Jag gillade min Beyoncé-look."

2003, inspelning av New York Minute.¨

Ashley: "Jag grät för det var så mycket människor i Times Square och jag hatar stora folksamlingar. Plus att jag bar en baddrock. Skulle inte du ha gråtit?"
Mary-Kate: "Vi var så gömda och fastklämda och sydda och tejpade att inget kunde hända, men det var vädligt galet."


2003, Premiär av Charlies Änglar: Utan Hämningar

Ashley: "Jag älskar de här kläderna!"
Mary-Kate: "Det där var så himla roligt."
Ashley: "Vi var med i filmen. Men vi jobbade bara med den i en timme en dag."
Mary-Kate: "Drew var riktigt söt."

2003, Shopping i Malibu (Matt K, Ashley, David K, Mary-Kate)

Mary-Kate: "Det var en fin dag, men det är väldigt obehagligt när folk förföljer en."
Ashley: "Man skulle kunna tro att jag vant mig vid det här laget."

Om att byta hårfärg:

Mary-Kate: "Jag färgade mitt hår mörkbrunt för att jag tyckte att det var dags för en förändring. När du blir äldre skapar du din egen identitet."
Ashley: "Vi har alltid varit olika. Det är bara det att nu, för första gången, börjar omgivningen se det så."

2005, på en tennismatch.

Ashley: "Ärligt talat vet jag inte när vi började klä oss så där. New Yorks väder gör att du kan lagra mycket och vi tycker om bära stora, stora saker och det blir fotograferat. Om du tittar på bilder av oss gå på gatorna så vet du att  vi inte försöker att se ut som sexsymboler. Att klä sig handlar om att ha kul. Jag tyker att den bästa komplimangen är "bedårande"."


Från tidningen Allure, 2004 och Barbie Magazine, 2005.

Ashley lämnar Los Angeles

2009-07-25 @ 17:17:44


Medans Mary-kate ligger på en strand och njuter får hennes tvillingsyster Ashley sitta på ett flygplan mellan Los Angeles - och förmodligen - New York. Ashley kom till L.A i tisdags och var där i två dagar innan hon bestämde sig för att flyga lite igen. Det kan inte vara kul att åka fram och tillbaka så ofta som dem gör.Mary-Kate och Nate i Grekland

2009-07-25 @ 17:09:53


Mary-Kate Olsen
och hennes pojkvän Nate Lowman njuter av en resa till den Grekiska ön Hydra. I torsdags fångades de av fotografer när de besökte en strand i närheten av hotellet i en timme. Sen åt de lunch på en restaurang, gick längs kusten och innan de kom tillbaka till hotellet stannade de för en drink med några fler vänner.Bilder: Olsen-filesOmröstning

2009-07-24 @ 20:04:59
jag ska snart ändra designen igen eftersom det har gått ett tag nu, men jag skulle vilja att ni hjälpte mig lite på traven. Var snälla och rösta i rutan nedan om vilka färger den ska vara baserad på. Tack

webvoter-omröstning
Vilken färg ska designen vara baserad på?

Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Rosa
Röd
Svart
Vit

Se resultat

Michaels dotter döpt efter Paris Hilton

2009-07-24 @ 13:14:21
Paris Hilton berättar nu att Michael Jackson var när vän med Paris mamma Kathy. Enligt Paris gick Michael och Kathy på samma High School och under Paris uppväxt var han som en morbror till henne. Michael tyckte om namnet Paris så mycket att han bestämde sig för att döpa sin dotter till samma namn. Man har tidigare hört att hon var döpt efter staden men jag tror nog på det här eftersom Paris själv säger det.

(Källa: Posh24.se)

Gissa Olsen

2009-07-24 @ 13:05:27

Vem av tvillingarna skulle gå ut så här?Rätt svar: Mary-Kate Olsen

Ashley delar ut pris på gala

2009-07-24 @ 01:05:17


Den här videon är från oktober då Ashley delade ut pris på The Annual Night of Stars, vilket var någon slags kändisgala. Hennes röst lät lite skakig (hon har svårt att prata inför folk, till skillnad från Mary-Kate) men jag tycker hon gjorde jättebra ifrån sig.

Ashley och Justin inte förlovade

2009-07-23 @ 18:26:22


Förra månaden rapproterade Star att Ashley och Justin förlovade sig under deras resa till Paris. Ashleys ombudsman uppgav att ryktet "inte var sant".

Det var väl det jag trodde! De har dejtat ett år och bor inte ens tillsammans så de får väl komma på lite bättre skvaller till nästa gång.
Lauren Conrads nya stil

2009-07-23 @ 15:13:37

Det verkar som att The Hills-stjärnan Lauren Conrad har bytt ut sitt lböljande, långa, blonda hår mot kort, mörkt och spikrakt, men detta är bara tillfälligt. Hon ska bara ha det på en plåtning med sin favoritdesigner, Marc Jacobs. Det var väldigt snyggt dock och kul med lite förändring.

Influence - slutsats

2009-07-23 @ 13:16:38
Ralph Waldo Emerson sa en gång: "Det är inte längden av livet, utan djupet av livet." Det gångna året com jag har arbetat med den här boken har varit en fullgörande resa av att vara i närheten av beundransvärda, passionerade och inflytelserika personer, men det är ett relativt litet kapitel jämfört med alla som har bidragit till det jag har uthärdat i mina tjugotvå år. Det är svårt att komma fram till några personliga erfarenheter och summera den här boken i några få ord, då varje individ har ett annat perspektiv på livet och vad ett väl levt liv skulle vara. Men när jag tittar tillbaka på de många möten och intervjuer på de föregående sidorna kan jag identifiera en avslutande röd tråd: att uppmuntra människor att leva livet i nuet, som slår ett ackord med Emerson ord.

Vare sig det är ett träd i ett öppet fält, färgen på någons barndomssovrum, på gatorna i New York City, en kvinnas kroppsformer, kostymer för teatern eller en spännande konversation - att vara närvarande är viktigt att inte förbise de möjligheter som ligger framför för dig och den inspiration som skulle kunna vara den katalysator för ett nytt äventyr. John Galliano uttalade sig, "Du får bara ett kort liv, så ta chansen." Jag är medveten om att mina starkaste minnen är de stunder jag har helt anammat, oavsett om de är ett utmanande hinder eller en prestation, ett förödande ögonblick eller en fest, skratt och tårar. Utan medvetenhet skulle mitt liv sakna djup och fullbordan. Ung och kanske naiv, vad jag vet, som denna resa har nått sitt slut, är att jag fortfarande inte vet någonting i perspektiv till de upplevelser och resor livet har att erbjuda. Den här boken är ett bevis på de oändliga möjligheter och öppna dörrar som väntar.
- Mary-Kate OlsenLook of the Day

2009-07-23 @ 12:24:29

Influence - introduktion

2009-07-23 @ 02:02:17

Hårt arbete har aldrig varit något som någon lärde mig eller något jag bara plockade upp från någon annanstans. Kanske är det en biprodukt från att ha börjat mitt första jobb som sex månader gammal, men jag har aldrig trott att det fanns gränser eller begränsningar för vad jag ställa mig till. För första gången i mitt liv är jag i fullständig kontroll över mitt öde. Liksom allt du lägger ut till hela populationen att se kommer allt tillbaka till dig. Jag har kommit på att ta mitt liv till nästa nivå handlar bara om att upptäcka. För att vara medveten om världen runt omkring dig måste du vara uppmärksammad på allt och ingenting. Men för att fortsätta vara slipad måste du fortsätta vara sann mot dig själv. Diane von Fürstenberg en gång sade till mig, "Du måste vara din bästa vän." Jag tror det.
   
Ingen av oss är i detta spel ensam. Med varje projekt jag börjar är jag medveten om vikten av att lyssna, uppskatta och dra nytta av alla de kreativa, dynamiska och härligt bisarra människor i mitt liv. Och som alla bra lyssnare, vet jag att det är min plikt att dela denna rikedom av inflytande med andra. Vare sig det handlar om min familj, mina vänner, en roman jag läst en hundra gånger, eller min favorit målning. Jag är egentligen bara summan av många olika delar. Slutligen är det vad den här boken handlar om. Jag har blivit inspirerad, överraskad, stöttad och, ja, influerad av varje person som jag har talat med i den här boken. De här berättelserna, arbetsstyrkorna och liv är som öppna valv av kreativitet för mig. Några, som Christian Louboutin, pratar jag med hela tiden. Jag beundrar honom både som vän och som en konstnär. Andra, som George Condo har jag precis börjat lära känna. Och sedan finns det folk som Lauren Hutton, som kan ge dig tusen pärlor av visdom med bara hennes leende. När livet känns som ett trist rum, vet dessa individer hur man ska göra det bästa av varje situation. Jag vänder mig till människor på dessa sidor, på ett eller annat sätt, för att hålla mig flytande. 

Boken du håller i dina händer består av konversationer som min syster och jag har haft med konstnärer, designers, fotografer, författare och personligheter som kommer från olika bakgrunder, industrier, åldersgrupper och synpunkter. Risktagare i deras egna speciellt sätt, delar de en gemensam övertygelse om att världen aldrig ska bli en tråkig plats. För att uttrycka det rakt på sak, de har stakar. Jag vill inte att dialogen ska sluta i efter varje intervju. Det är min förhoppning att var och en kommer fortsätta ett ständig utvecklande samtal som kommer att fortsätta att påverka alla projekt som jag gör - och kanske genom att läsa detta kommer du att påverkas på samma sätt av dessa intervjuer också. Jag tror en del av processen att lista ut dig själv är ett sätt att ansluta punkterna mellan de fantastiska och inflytelserika människor runt oss alla, precis som någon slags dold konstellation - du måste bara veta vart du ska leta. Den här boken är bara början.         
                                      

  -  Ashley Olsen
http://olsensobsessive.net/

21 juli

2009-07-22 @ 18:52:26

I går anlände Ashley på LAX, Los Angeles flygplats. Jag visste inte ens att hon hade lämnat staden men hon är iallafall tillbaka för att träffa pojkvännen igen. Hon hade en avslappnad look med stor tröja, tunna byxor och träskor. Sedan väntade Justin i bilen för att hämta upp henne.

     

MKA intervju (2006)

2009-07-22 @ 15:59:24


Mary-Kate och Ashley var med i det Australienska programmet Rove medans de var i Sydney i början på 2006.

Från Catwalk till kändis

2009-07-22 @ 14:47:01Las Vegas-stjärnan Molly Sims bar upp en Missoniklänning med svarta tights och metallicfärgade pumps på the Independent Spirit Awards tidigare i år. På catwalken bar Siri Tollerod upp den med bara ben och sandaler. Vem bar den bäst?

MK i Miu Miu

2009-07-22 @ 14:34:40


När MK i lördags lämnade Barney's i New York hade hon på sig de här söta ballerinaskorna från Miu MIu. De kan köpas på just Barney's för 450 dollar (ca 3 400 kr). Värt det?


Vinn en t-shirt från Elizabeth and James

2009-07-22 @ 00:06:49


Chicdowntowns hemsida kan man bl.a. köpa kläder från Elizabeth & James. De har tillsammans med bloggen The Stiletto Effect anordnat en tävling där priset är en t-shirt från just Elizabeth and James. Tävlingen är internationell och man kan alltså medverka i den oberoende på vilket land man bor i. Tävlingen avslutas på fredag, den 24 juli.

Regler:
1.
Lämna en kommentar på bloggen ovan, där du berättar varför just du ska vinna den.
2. Lägg till Chickdowntown på Facebook Fan Page eller följ den via twitter.
3. Lämna ditt namn, din stad och ditt land (du behöver inte lämna e-postadressen).

Mary-Kate och Ashley hyllas av CFDA

2009-07-21 @ 14:54:17
Mary-Kate och Ashley Olsen var två av de 31 nya designers som har upptagits till The Council of Fashion Designers of America (CFDA) i år! MK och Ash anslöt till andra prestigefyllda uppåtkommande som Alexander Wang, Jason Wu, Maria Pinto och Chris Benz.

Mary-Kate och Ashley blev hyllade för både det avancerade varumärket The Row och det mellanstora Elizabeth and James.

Trettioen är den största gruppen av formgivare någonsin. Det är en del av CFDAs ledare, Diane Von Fustenbergs filosofi inom mode.

"Dianes hela inställning till mode och design är delaktighet," berättade en talesman för CFDA för WWD. "Hon hänvisar alltid till CFDA som hennes stora familj."

Det blir en intim mottagning på Manhattan's Four Seasons den 21 oktober för att hedra de värnpliktiga. Det börjar verkligen gå uppåt för MKA och jag tror att de kan bli stora designers, speciellt Ashley.


Bild: http://olsensobsessive.net

Turkosa solglasögon

2009-07-21 @ 14:32:32

Grattis Justin!

2009-07-21 @ 14:22:53

Idag fyller Ashleys pojkvän Justin Bartha 31 år. Grattis!

Katherine Heigl brunett

2009-07-21 @ 14:20:52


Grey's Anatomy-skådisen Katherine Heigl visade i helgen upp sin nya frissa. Den föredetta blondinen är numera brunett och hon verkar definitivt trvias i det. Hon passar i alla fall i det. :)

Who What Wear gillar MKs fläta

2009-07-21 @ 14:17:04

Look of the Day

2009-07-21 @ 14:06:37

Ashley för fyra år sen.

Mary-Kate lämnar Barney's

2009-07-21 @ 14:04:45

Nu har det äntligen kommit upp lite nya bilder! Eftersom de inte är i L.A nu så blir det inte lika mycket uppdateringar men här är iallafall MK ute på en shoppingrunda. Det var i lördags de togs och Mary-Kate körde på en bekväm outfit med mycket smycken. Jag tycker skorna hon hade var söta.


Gina Tricot V.S Chanel

2009-07-20 @ 22:17:33

De klassiska Chanel 2.55 är otroligt kända men numera kopieras de av de flesta fabriker för en mindre summa och förmodligen sämre kvalité. Gina Tricot säljer sina bra för endast 199 kronor medans man får en äkta för upp emot 10 000 kronor. Man kan visserligen köpa begagnade mellan 500-6000 spänn eller så kan man ju köpa fejk på marknader och sånt. Det är i vilket fall som helst inte värt att lägga så mycket pengar på en väska, eller vad tycker ni?

Gina Tricot gillar Mary-kate

2009-07-20 @ 12:44:30Vi har ju sett MK i runda glasögon ett antal gånger. Det tycker Gina Tricot om och ser det som ett sätt att tjäna pengar på. Nu har de nämligen släppt "mary-kate sunglasses" för 59 spänn, så för er som gillar hennes stil finns de ute i affärerna nu!


Se ut som Mary-Kate

2009-07-19 @ 20:57:41

Kofta Gina Tricot, 199 kronor.
Väska Topshop, 45 pund.
Solglasögon från Miu Miu, Asos 150 dollar.

9 juni

2009-07-19 @ 20:11:17

Mary-Kate lämnar Berghoff Goodman i centrala New York den nionde juni i år.

Dagens bild

2009-07-19 @ 15:46:41

Gissa tvillingen - svar

2009-07-19 @ 15:44:23

Mary-Kate (t.v.) och Ashley (t.h.) som 12-åringar. Svaret var alltså Ashley, som 69% av er hade svarat.

Ashley Quote

2009-07-19 @ 15:39:28


"When you're 13 you think you're older than you are. Now I look at teenagers and I think, 'What was my problem?' "

- Ash till Stella, 2008.

Flipp eller flopp?

2009-07-19 @ 15:34:22

Eva Mendez

Mary-Kates väska

2009-07-18 @ 10:45:54

Gissa Olsen - 1998

2009-07-17 @ 15:30:45

 

Meddelande från "Clothes off our back"

2009-07-17 @ 15:08:13

Hej,

Vi ville att ni skulle få veta att boken Influence, skriven och undertecknad av Mary-Kate Olsen och Ashley Olsen är för närvarande upp för auktion för att samla in pengar till välgörenhet. Mary-Kate och Ashley signerade insidan av boken och donerade den som stöd till SAG Foundation.

Vi har också morgonrockar, smycken, Hollywood-minnessaker och mer föremål från senaste shower och evenemang. Besök http://www.clothesoffourback.org/ för att lägga ett bud och stödja vårt fall. Auktionerna slutar i slutet av juli och i början av augusti.

Tack,
Clothes Off Our Back


Bridget Jones tillbaka!

2009-07-17 @ 15:01:29


När Renée Zellweger spelade in Bridget Jones-filmerna var hon tvungen att lägga på sig några kilo för att passa in i rollen. TIll slut fick hon nog men nu är hon redo igen och det blir väl massor med godis för henne för snart ska hon spela in den tredje filmen i serien om Bridget Jones.

Look of the Day

2009-07-16 @ 12:03:14

Mary-Kate och Ashley hos David Letterman (2004)

2009-07-16 @ 12:00:02


Här kommer två videor från när MKA gästade David Letterman i början av 2004.
Svart eller rosa?

2009-07-15 @ 12:32:24

Vem var snyggast - Vanessa Hudgens i svart eller Julianne Hough i rosa?

Dash Snow död!

2009-07-15 @ 12:28:03


Kommer ni ihåg att jag igår nämnde Dash Snow i ett inlägg om Nate Lowman? Enligt uppgifter är den 27-årige konstnären avliden sedan i måndags då han hittades på ett hotell på Manhattan. Det var hans konstsamlare till mormor, Christophe de Menil, som bekräftade nyheterna. Dash dog av en överdos av droger och han hade sen tidigare problem med det. Senast i mars detta år var han inlagd på rehab och mormorn sa att han hade slutat använda det tills alldeles nyligen.

Jag tror MK kände honom eftersom Nate var bra kompis med honom och hon dejtade tidigare hans yngre bror. Det här är andra gången någon hon känner dör och droger är inblandade (senast var ju Heath Ledger i början på förra året) och jag hoppas verkligen att inte hon håller på med sånt.

MK lämnar Los Angeles

2009-07-15 @ 01:54:45
Olsensobsessive har laddat upp nya bilder på Mary-Kate, så jag gör detsamma. Bilderna är från i måndags och de togs på LAX då Mary-Kate lämnade Los Angeles, förmodligen för New York. Hoppas ni tycker om de!

 
 
 

Metallic på röda mattan

2009-07-14 @ 15:35:58


webvoter-omröstning
Vems klänning?

Beyoncé Knowles
Catherine Zeta-Jones
Diane Kruger
Jennifer Aniston
Jennifer Lopez
Kerry Washington
Mary-Kate Olsen
Sarah Jessica Parker
Vanessa Hudgens

Se resultat

Justin Bartha biografi

2009-07-14 @ 13:00:23

Justin Lee Barta föddes den 21 juli 1978 i Florida. Han växte upp i Michigan i en judisk familj. Han har en bror som heter Jeffrey och när han tagit examen i 1996 flyttade han till New York för att börja plugga på NYU.


Han började sin karriär bakom kameran som produtionsassistent i filmen Analyze This. Som skådis började hans karriär nästa år (1999) i Tag. Han skrev och regisserade en anna kort film, Highs and Lows, som visades på South by Southwest Film Festival år 2003. Dessutom skrev han, producerade och medverkade i ett pilotavsnitt som hette The Dustin and Justin Show och som var tänkt att visas på MTV. Hans första stora roll var som Riley Poole i National Treasure och National Treasure 2. I år kommer vi även få se han spela mot Catherine Zeta-Jones i The Rebound, som handlar om 25-årig man som börjar en romans med en äldre kvinna. I kommande filmen New York, I Love You får vi också se honom, när den nu kommer ut. Han har precis haft premiär med Baksmällan, som fömodligen var hans största roll hittills.


Just nu bor Justin i Los Angeles och är tillsammans med Ashley Olsen sedan maj förra året. Det sägs att han inte tycker om fotografer, av all förståelse.

 


Justin i senaste filmen, Baksmällan.


Justin och Ashley


Justin och Catherine Zeta Jones på inspelningen av The Rebound (t.v.). Ashley och Justin på MET-balen.


 


Look of the Day

2009-07-14 @ 12:05:09

Ashley på ett nytt omslag snart

2009-07-14 @ 12:02:48
Enligt WWD kommer Ashley pryda september-omslaget av Marie Claire. Jag har hört det ryktas ända sen maj men jag tror verkligen det är sant. Det kommer säkert bli jättefina bilder också, här är några från när hon fotades av dem för två år sen. Där finns de finaste bilderna på henne så det ska bli kul att se hur det blir nästa gång.

Bilder: http://olsen-files.com

Nate Lowman biografi

2009-07-13 @ 22:06:36
Nate Lowman föddes 1979 och är alltså åtta år äldre än Mary-Kate. Han är en konstnär, bosatt i New York och har bland annat sin konst i Maccarone Gallery i västra New York. Jag vet inte riktigt när och var han träffade Mary-kate men jag tror jag vet ungefär hur. Nate är nära vän med en annan New York-konstnär som heter Dash Snow. Dash är MKs föredetta pojkvän Maxwell Snows äldre bror. Max, som han kallas, var tillsammans med Mary-Kate ganska länge under 2006 och 2007, men enligt rykten var han inte så snäll mot henne och gjorde så att hon och Ashley inte kom bra överens.

Det finns inte mycket mer fakta om honom eftersom han inte är någon kändis, men det kanske kommer fram något senare. Här kommer iallafall lite bilder:


Nate har fått MK att börja cykla. :)


Nate som DJ på ett Burberry-event tidigare i år.

Av Nate år 2006. Bild: philipsdepury.com

(Till Linda som ville veta lite mer om Nate)

Samma väska

2009-07-13 @ 13:39:37

Ashley och Justin köper kaffe

2009-07-13 @ 13:38:36


Gud vad Ashley måste älska det där kafét. Igår (12/7) var hon där igen med sin kära Justin och någon kompis. Ashleys outfit var anpassad till vädret den här gången - och kanske till Justin också? - och hon såg riktigt bra ut. Har aldrig tänkt på det förut, men Justin är väldigt kort, han är ju nästan som Ash! ;)
    
 

Dagens bild

2009-07-12 @ 18:30:12


Jag börjar med en ny kategori nu som jag kallar dagens bild. Där lägger jag helt enkelt upp någon slumpvis bild på tvilingarna som jag tycker om.

Söt video

2009-07-12 @ 18:28:19

Sökte runt på youtube och hittade den här med blandade klipp på MKA. :)

Outfit

2009-07-12 @ 18:04:29

Såna här bilder gör mig bara så glad. Reese Witherspoon var ute och patrullerade på Los Angeles heta gator i den här snygga outfiten, bestående av en 3.1 Philip Lim kjol, blått linne, gladiatorsandaler och en supersnygg "balloon bag" från Marni.

Get Ashleys look

2009-07-12 @ 17:51:41

T-shirt 129 kronor, Gina Tricot
Skärp 129 kronor, H&M
Clutch $42.75, Asos
Kjol $42.75, Asos

Gissa tvillingen - svar

2009-07-12 @ 14:19:04
Det här var lilla Ashley.

Lauren Conrad gästspelar i Privileged - ikväll

2009-07-12 @ 14:13:00I kvällens avsnitt av tv-serien Privileged (som sänds kl 19:00 på kanal 5) kommer The Hills-stjärnan Lauren Conrad göra ett gästinhopp.

22-åriga Lauren kommer spela sig själv och vara med på ett poolparty anordnat av tvillingarna Rose (Lucy Kate Hale) och Sage (Ashley Newbrouge). Partyt går överstyr och jag väntar redan på att få se vad som händer. Men Lauren har inte övat så mycket inför rollen, hon sade själv i en intervju med US Magazine: "Jag är ingen bra skådis och jag tänker inte låtsas som att jag är det heller."

Lauren Conrad har redan gästspelat i både Family Guy och Greek, då också som sig själv, så det går nog bra.

Nytt i gammalt inlägg

2009-07-11 @ 23:24:10
Lade in lite nytt i det här inlägget om hur Bounce hyllade Michael Jackson. Det nya är i fet text under den översta videon.

Flipp eller flopp?

2009-07-11 @ 17:43:01

Emma Watson i en vintage klänning från Ossie Clark på Londonpremiären av Harry Potter och Halvblodsprinsen.
webvoter-omröstning
Hit eller miss?

Hit
Miss

Se resultat

MK Quote

2009-07-11 @ 17:34:08


"Vi har växt upp i en vuxen omgivning vilket för att man känner sig äldre och ibland tror sig vara äldre. Men man är ändå i en viss ålder och får hålla sig till den ålderns regler."

-Mary-Kate Olsen till Julia, 2005

10 juli

2009-07-11 @ 17:14:07


Igår var Ashley ute i West Hollywood igen för att få sig lite kaffe. Outfiten är vääldigt lik den från i tordags och med tanke på att det är på samma ställe trodde jag  först att det var samma bilder, men icke. :)Barney's VS Skotrend

2009-07-11 @ 11:18:04


Klackarna till höger är från det fina varuhuset Barney's och kostar 347 dollar (motsvarar ca 2762 kronor). Klackarna till höger är från Skotrend.se och kostar endast 398 kronor. Frågan är vilka ni skulle köpt; de dyra men fina eller de billiga?

Mary-Kate ute i Los Angeles

2009-07-11 @ 11:15:17


Här kommer lite bilder på Mary-Kate från igår (10/7) då hon var ute i L.A. Outfiten var ganska lik den från dagen innan, med samma prada-klackar (som hon även hade på Hangover-premiären, jag vet), en liknande, grå tröja men med andra solglasögon.

 
 

Rykte: Ashley och Justin förlovade

2009-07-10 @ 18:17:13
Det där gamla ryktet om att Ashley och Justin är i brölloppstankar har kommit igång igen. Antingen är det väl för att pressen inte kommer på något bättre eller så är det sant. Hm... jag tror nog på det första även om det skulle vara väldigt kul om de var det. Jag ska iaf berätta historien för er.

I det senaste numret av Star Magazine berättar en källa om hur Justin friade till Ashley på en romantisk restaurang i Paris. Utan ring!

"De var ute på middag och drack champagne när Justin frågade henne," berättar källan. "Hon sade ja på direkten! Hon grät. Hon vet att han verkligen älskar henne och förstår sig på henne. De är båda så hänförda."


MK lämnar möte

2009-07-10 @ 17:52:07


Nu kommer jag med nya bilder på Mary-Kate för en gångs skull. Det var igår som hon sågs lämna ett möte i Beverly Hills. I sina Prada-klackar, runda (,nya?) solglasögon och en alldeles för stor tröja såg hon vardagsfin ut med sin egna stil. Here comes some pics!Bilder: OlsensObsessive


Bounce hyllar Michael Jackson på sitt sätt

2009-07-10 @ 16:47:15
Den svenska dansgruppen Bounce hade i onsdags (8/7) några föreställningar i Stockholm för att hylla Michael Jackson. De dansade till MJs låt Beat it och det var verkligen asgrymt. Till och med så grymt att kändisbloggaren Perez Hilton skrev om det på sin blogg."Very cool! Sweden rules!!!!!!", skrev han.

För er som ännu inte sätt det kan ni kolla in klippet nedan:


Här kommer två bättre klipp - som är de officiella från Bounces hemsida. För er som undrade om det var planerat kan jag berätta bakgrundshistorien i korta drag:

Någon snubbe i Bounce (kommer inte ihåg vem) tyckte att de skulle hedra Michael Jackson genom att framföra en flashmob* på tre ställen i Stockholm. Det kom han på lördagen den fjärde juli och de kommande dagarna spred de budskapet för att samla så många som möjligt. På onsdagen den åttonde juli klockan 15:30 samlades 300 pers för att lära sig koreografin på endast 30 minuter och mindre än 1 timme senare uppträdde de. De hade på de här fyra dagarna alltså studerat originalkoreografin till Beat it, samlat ihop dansare, lärt ut koreografin samt fixat musik- och videoanläggning. Riktigt coolt enligt min åsikt!

*Flashmob = när en grupp människor samlas på en plats och gör något oväntat för en kort stund och sedan splittras.
Gissa Olsen - 1999

2009-07-10 @ 16:35:19


MK eller Ash?

Fler bilder - 9 juli

2009-07-10 @ 16:34:06
Här kommer fler bilder på Ashley från igår.


Ashley köper kaffe

2009-07-10 @ 12:48:33
Nu är Ashley nere i Los Angeles igen för att hälsa på Justin, som hon i Hampton's Magazine sade att hon gjorde var femte vecka. Bilderna är från igår då hon lämnar någon Starbucks i närheten, men hon verkar inte fatta att det är sommar ute - kolla bara på kläderna.


Look of the Day: MK

2009-07-09 @ 12:47:16

Hayden Panettiere i Elizabeth and James

2009-07-08 @ 22:14:24


När Hayden Panettiere besökte en pratshow på MTV hade hon en snygg outfit. Hon hade en miniklänning från Elizabeth and James' höstkollektion och till det hade hon en Nancy Gonzalez-clutch. Eftersom klänningen är från en kommande kollektion och inte har kommit ut i butik kan jag inte visa er originalet men jag tycker den iaf är skitsnygg på henne.

När Amanda träffade Ashley Olsen

2009-07-08 @ 22:09:29
På Amandas blogg kan man läsa om när hon träffade Ashley. Hon var på den grekiska ön Patmos och av en slump var Ashley också där. Ash åkte dit med sin pojkvän, Justin Bartha, och ett gäng vänner förra sommaren som jag då berättade. Vill ni läsa Amandas historia kan ni klicka här. Bilden nedan är från hennes blogg, Amandaw.blogg.se


Vem bar den bäst?

2009-07-08 @ 11:28:17

Ashley Tisdale eller Leona Lewis?

MKA Home Video

2009-07-08 @ 11:21:54


Sommaren 2003, då tvillingarna höll på att filma New York Minute, fick de vara med i MTVs program som gick ut på att filma sig själv under sommaren och för er som inte sett det tidigare lägger jag ut den nu.

Jessica Biels karriär

2009-07-07 @ 20:33:49
 
1997

Jessica Claire Biel
föddes den 3 mars 1982 i Minnesota och är en amerikansk skådespelerska. Som barn tränade hon till att bli musikalist och spelade 1994 in en film men den kom aldrig ut. Samma år upptäcktes hon av en modellagent och var med i olika reklamer innan hon som 14-åring började spela Mary Camden i serien Sjunde Himlen men trots att serien höll på i hela 11 säsonger hoppade Jessica av efter fem år. Det öppnade i alla fall upp nya väger för henne och ett år senare fick hon spela Peter Fondas barnbarn i Ulee's Gold.
2000

Under fjärde säsongen av Sjunde Himlen hade Jessica fått nog av att det gett henne en så ren image så hon vek då ut sig i Gear Magazine, vilket hon senare ångrade. Trots detta var hon kvar i några avsnitt av säsong fem också.

Nästa år fick 19-åringen spela mot Freddie Prince Jr i Summer Catch.

2006

När Jessica fyllt 24 år fick hon hennes bästa roll dittills. I Illusionisten spelar hon Sophie, som är blivande hustru till kronprins Leopold (Rufus Sewell) och filmen blev en hurrande succé som ledde till att Jessica vann en Achievement Award på Newport Beach Film Festival.

Samma år spelade hon också i filmen Home of the Brave men den gick direkt till DVD efter att ha blvit nekad av biograferna två gånger. Hon och sin motspelare Samuel L. Jackson blev dock nominerade till Prism Awards.

2007


Detta år var ganska mycket för Biel. Hon medverkade i både Next, Härmed förklarar jag er Chuck och Larry och i filmen Hole in the Paper Sky som hon även producerade. Emellan filminspelningarna gjorde hon också sitt sista framträdande i Sjunde Himlens säsongsfinal.

Detta år började hon även dejta Justin TImberlake och fick t.o.m följa med på hans världsturné.

2009

I år har hon redan hunnit medverka i The Easy Virtue, Planet 51, Nailed och Powder Blue. Men hennes privatliv är ändå det som är mest uppmärksammat. Hennes relation med Justin Timperlake ryktas vara slut och enligt vänner ska anledningen vara att Justin var otrogen mot henne i Las Vegas och Jessica är dessutom inte så populär bland hans vänner. Trots detta gick de hand i hand på The Costume Institute Gala tidigare i år.Intermix första reklambilder

2009-07-07 @ 18:59:41
Som ni kanske vet kan man handla Elizabeth and James hos Intermix, som har alla trendiga märken. De har varit i branschen i 15 år och först nu släpper de sin första reklamkampanj. Bilderna kommer att hamna på skyltarna i USA senare denna månad men jag visar er dem redan nu.

 
 

Kändisarna i vitt

2009-07-07 @ 13:37:06

Look of the Day

2009-07-07 @ 10:42:41

Ny design

2009-07-06 @ 19:46:03
Då har man gjort en ny design igen då. Det fick bli oranget men förutom färgen är den inte så jättespeciell. Tills nästa gång ska jag nog komma på något lite roligare. :)

LC i Elizabeth and James

2009-07-06 @ 12:24:37


När Lauren Conrad skulle signera sin nya bok, L.A Candy, på Barney's & Noble i New York hade hon på sig Elizabeth and James Bubble Shorts. Till det hade hon en blus och Louboutin-klackar. Shortsen går att beställa här.

Mary-Kate lånar av Ashley

2009-07-06 @ 12:10:11

Hilary Duff i Gossip Girl

2009-07-06 @ 00:52:00


För er Gossip Girl-fans där ute har jag en glädjande nyhet. I höst när serien drar igång igen kommer vi få se Hilary Duff spela en filmstjärna som försöker få ett normalt collegeliv och bestämmer sig för att börja på New York University. Olivia Burke, som hennes karaktär kommer att heta, blir rumskamrat med Vanessa. Nu kommer alltså Vanessa, Blair, Dan, Olivia och Georgina hamna på samma skola. Ny till i höst är även Joanna Garcia från Privileged som ska spela en halvt elak skönhetsdrottning. Oj oj, det här blir mycket drama och stackars Serena bor låångt därfrån...

Hilary börjar från avsnitt 4 i tredje säsongen som sänds på kanal 5 i höst.

Ashley på LAX

2009-07-05 @ 20:23:07
I fredags (3 juli) anlände Ash på Los Angeles flygplats, LAX. Hennes outfit var avslappnad och inte den bästa men jag älskar de röda solglasögonen, även om man inte ser de så bra. :)

 
 

Svar

2009-07-05 @ 14:08:03

se ut som Mary-Kate

2009-07-05 @ 14:07:17

Ashley i The Row

2009-07-05 @ 13:03:22


När Ashley och Justin åt lunch i Paris förra helgen hade Ash på sig den här koftan från The Row. Den finns att beställa på Bergdorf Goodman för 1700 dollar. (Fel av mig, den kostar "bara" 750 dollar)

MK i New York under helgen

2009-07-04 @ 19:31:25
Mary-Kate Olsen är i New York över helgen. Det blir ju långhelg för henne eftersom amerikanarna idag firar deras nationaldag. Gawker Stalkers har sett henne två gånger under de senaste dagarna.

Den 29 juni klockan 19:00 sågs Mary-Kate dricka margaritas med några vänner på Mary-Ann's:

Satt med två vänner på Mary Ann's vid 2nd ave och 5 st runt 19:00 idag och såg Mary Kate Olsen gå, då hon gick in i restaurangen och åt vid bordet bredvid oss i en mumu-liknande klänning och solglasögon med två flickvänner . Beställde en tillbringare med margaritas och senare hade två killar joinat dem. Hon såg en het röra.

Den 1 juli klockan 15:00 sågs hon promenera på hörnet av Lafayette och Astor:

Mary-Kate Olsen promenerade med en kille och en tjej. Hon bar en stor, blå klänning och lilatonade solglasögon. Mycket liten person.

Flipp eller flopp?

2009-07-04 @ 19:17:44

Kelly Ripa tog en svart klänning och lade till accessoarer för att fullborda looken. Vad tyckte du om den?

webvoter-omröstning
Hit eller miss?

HITT
MISS

Se resultat

Ashley Quote

2009-07-04 @ 19:12:59


"I've never been a brunette. I feel if I went dark, it just wouldn't be me."

-- Ashley till Harper's Bazaar 2005. 1 år senare blev hon just det - brunett.

Gissa vem?

2009-07-04 @ 17:27:57

Är det MK eller Ashley?

Look of the Day

2009-07-02 @ 14:30:57

Fler citat från Hampton's Magazine

2009-07-02 @ 14:28:36
OM HUR DET VAR ATT BYTA YRKE
"It's been really interesting to transition into a new business. I use to be in the entertainment industry and now I feel passionate about the fashion industry. I understand what it takes to make a brand and to have an eye for product that sells. I don't have the time to step away for a month. I hold myself accountable every day."

OM HENNES FRITID
"I like to stay in most of the time or go out on a boat. The water is so beautiful. I like really secluded places. The history and the location of Montauk and the views - it's different. You feel like you're at the end of the world almost. You actually feel like you went away."

OM HUR INSPIRERAD HON BLEV UNDER EN RESA TILL JAMAICA NYLIGEN
"I get really inspired by a person or a personality.I love drawing, even more when I'm not having to draw a garnent."

OM EN KURS DÄR HON LÄRDE SIG PANCHAKARMA
"It was the first time I had ever done anything like that. It was really interesting to go by mysely and just medicate for a couple of days. I was with two teachers for a week and a half. I needed it.I am literally the worst eater in the world. Being in the garment district, it's Subway or pizza. I never actually think about what I eat. [At the retreat] I learned about cleansing and eating right for your body. I came back energized."

OM THE ROW OCH HENNES JOBB
"I wear The Row every day. I'm able to create clothes that I love and that other people love too. It's been really exciting and rewarding. I really just love my job."

Bilder från Hampton's Magazine

2009-07-02 @ 13:55:45

Sådär ser omslaget av Hampton's Magazine ut och jag tycker Ashley blev väldigt bra. Jag laddar upp fler utdrag från tidningen och jag hoppas att ni ska kunna läsa vad som står.
Drea de Matteos blir ny hemmafru

2009-07-02 @ 13:04:38

Bild: boxset4less.com


Enligt Entertainment Weekly blir det föredetta Sopranos-stjärnan Drea de Mattos som ersätter Nicolette Sheridan i tv-serien Desperate Housewives. Drea kommer spela frun i en italiensk familj och just nu letar de efter någon som ska komma att spela hennes trädgårdsmätare till make och deras son.

MKA Live i Canada 2005

2009-07-01 @ 17:41:31

År 2005 var tvillingarna i Kanada och då passade de på att gästa programmet Much Music. Här kommer en video:


Hillary Duff eller Lindsay Lohan?

2009-07-01 @ 17:20:21

Vem bar den bäst?

JRL sov med Ashley Olsen

2009-07-01 @ 17:14:34

Kissandtype-bloggen var först med att skriva om när "facebookkändisen" Justin Ross Lee tillbringade en natt med Ashley. På ett plan mellan Los Angeles och New York låtsades han inte veta vem hon var men samtidigt som han kallade henne Amy filmade han henne och memorerade varenda rörelse hon gjorde - i princip. Nu har tidningen Star skrivit en hel aritkel om detta och ni kan välja att läsa historien på bloggen eller i artikeln nedan. Klicka på bilden för att se den större.


Ashley i Hamton's Magazine

2009-07-01 @ 10:33:52
Som jag tidigare berättat är Ashley Olsen på omslaget av Hamptons magazine. Tyvärr har de inte lagt upp något på hemsidan men OK! Magazine tog med lite citat. I intervjun pratade hon om hur det var att växa upp känd, varför hon liksom MK föredrar New York framför Los Angeles och skådespelande. Jag hoppas jag hittar mer snart men här får ni lite så länge:

"Min personlighet har definitivt haft ett tidigare liv och ett mycket offentligt ett... Men det är inte vad jag känner mig bekväm i. Jag är ingen skådespelerska. Jag är ingen offentlig person eller i egenskap av en," sade hon om hennes mer offentliga förflutna.


"Det har inte varit lätt på något sätt. Jag började med t-shirtar," sade hon om The Rows start. "Jag var inte säker på att det skulle bli ett företag. Det var mer något jag gjorde för min kreativitet."


Ashley tror på hennes produkter för att det är mer än bara ett märke eller ett namn. Hon känner att kvalitén för Elizabeth and James och The Row får prata för sig själva. "Det är det som är saken med kändisvarumärken nu för tiden. Folk tror att de kan precifiera ett varumärke med bara ett namn, men produkten måste tala för sig själv. Det spelar egentligen ingen roll vems namn det står på. Det är sanningen. Det är arbetet bakom. Det gör att du stiger fram till plattan."

Rykten har gått om att Ashley vill stänga av sin syster från The Row men här hör vi något som låter mer som sanningen:
"Hon kunde inte vara mer supportande. Från en designers perspektiv tar hon alltid fram koncept på bordet."

Även om hon sagt att hon inte är skådespelare längre så kommer det lite hopp i orden: "Säg aldrig aldrig".

Här finns en miniatyr av omslaget och en annan bild från fotograferingen, men jag väntar med att posta dem tills jag hittar fler och bättre.


28 juni

2009-07-01 @ 10:03:18


Igår
la jag ju in en bild på Ashley och Justin när de gick runt i Paris. Nu har jag hittat fler bilder på olsen-files.com som jag tänkte dela med mig till er. Klicka bara på bilderna för att se de i ett större format.

Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt