ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Let Go

2008-11-28 @ 20:38:19


Här är veckans "song of the week" . Det är Let Go med Frou Frou och jag har aldrig hört den förut men så blir det alltid på de här låtarna eftersom de kommer ut tidigare där borta i USA. ;)

Har tvillingarna tappat stilen?

2008-11-28 @ 20:19:00

Den senaste tiden som systrarna Olsen varit ute tycker jag att de inte har visat att de är några av världens största stilikoner. Mest tänker jag på Ashley men nu med de här nya bilderna på MK så tycker jag att hon borde bli sitt vanliga jag igen. Kanske ryktet om Mar-Kate är sant om att hon är gravid, eftersom hon inte har haft tajta kläder på länge. Eller så har de kanske bara gått upp i vikt av annan anledning.
 
Här kommer iallafall nya bilder på Mary-Kate. De är ifrån i tisdags då hon anlände till JFK (John F Kennedy)-flygplatsen i New York.Ashley öppnar en klädesaffär

2008-11-27 @ 20:56:47
Här är bilder på när Ashley går runt och letar efter ett ställe att ha en klädesaffär på. Undrar om det har något att göra med Elizabeth and James eller The Row eller om det är något nytt som hon har skaffat alldeles utan systern.
Ska bli spännande att se!

Juldesign

2008-11-27 @ 20:32:16
Hej hej :)

Nu har jag gjort en juldesign. Lite annorlunda kanske men jag tyckte det var dags för förändring. ;) Hoppas att ni också tycker det!

Nicole och Joel gifter sig!

2008-11-27 @ 14:16:36

Joel Madden och Nicole Richie gifter sig!

Nu är det bestämt. Enligt Posh24 så kommer MKs kompisar Nicole Richie och Joel Madden gifta sig. Brölloppet kommer att vara på deras dotters, Harlows, födelsedag den 11 januari.
Jag tror det kommer att bli ett riktigt stort bröllop och det är kul att se hur mýcket Nicole har ändrat sig sen hon träffade Joel. Men bara bra förändringar såklart.


Ashley Olsen lämnar Hermes

2008-11-26 @ 15:39:39


Hej hej! Här kommer lite nya uppdateringar. Verkar som att systrarna hållt sig borta ett tag nu men äntligen hittade jag bilder.
Här är det Ashley som i måndags lämnar Hermes i Los Angeles och det var fullt av fotografer som vanligt.

Kändisarna ville vara med och fira nytt hotell!

2008-11-21 @ 19:13:10
Igår öppnades ett nytt hotell Dubai. Det ska tydligen vara jättefint och många kändisar var med på öppningsfesten.
Hotellet ligger på den konstgjorda ön Palm Island och man måste verkligen vara rik för att bo där. 170 000 kronor per natt kostar det!
I Dubai har de också gjort de kända världsöarna där stenrika paret Brangelina ryktas om att ha köpt en ö.
Några som var på öppningsceremonin var bl.a. Charlize Theron, Mary-Kate Olsen, Lily Allen, Mischa Barton och Lindsay Lohan.
Mishca BartonLindsay Lohan
Lily Allen
Charlize Theron

Lansering av MANGO

2008-11-21 @ 17:34:04

Igår var det lansering av Mango. Ashley var där och såg fantastisk ut i en svart klänning med fickor.


Se Mary-Kate Olsen på vita duken!

2008-11-20 @ 13:38:00

Nu har alltså The Wackness börjat gå på bio. Ni kan beställa biljetter här.
Jag har ju själv inte sett den men den verkar lite rolig och helt klart speciell. Och så utspelar den ju sig samma år som jag fyller år så det är väl något :D

Här är en recension från SvD:

Det är sommaren 1994, temperaturen är "HOT and HUMID" och Luke (Peck) som bor på Manhattans Upper East Side säljer marijuana ur en glassvagn. Han har just tagit studenten, har inga vänner, föräldrarna bråkar som katt och hund - och han är fortfarande oskuld. Tillräckligt med material för en tonårsdepression således. Behovet av att prata av sig för ihop Luke med terapeuten dr. Squires (Kingsley) hos vilken han byter till sig terapitimmar mot gräs. Squires är själv rätt deprimerad av vad som tycks vara hans tredje medelålderskris, och de blir vänner.


Trots att Luke är kär i doktorns styvdotter Stephanie (Thirlby) så är kärnan i The Wackness den manliga vänskapen. Ingredienserna är förutsägbara - Squires vill vara ung och Luke vill sluta vara förvirrad och ha sex - och ger upphov till en del malande samtal om "livet". Men samspelet mellan Kingsley och Peck blåser tristessen ur scenerna. Peck har en slags trulig charm, en klarhet i blicken som förmedlar mer än hans försök att härma en ledsen hund. (Filmens titel kommer av att han bara ser "det knäppa" - the wackness - i tillvaron). Och Sir Ben "Gandhi" Kingsley som iförd peruk suger på en bong eller kör ner tungan i halsen på Mary-Kate Olsens stjärnögda hippeflicka ser ut att ha väldigt kul.


Läs hela recensionen här.

Och så lägger jag in en trailer till filmen också. Hoppas ni gillar den!

Nya rykten om Mary-Kate Olsen!

2008-11-19 @ 16:31:25


På det nya omslaget av National Enquirer står det att Mary-Kate har ökat mycket i vikt den senaste tiden. Tidningen verkar ju vara väldigt bra på att komma på osanna rykten om tvillingarna och jag undrar om inte också detta är en lögn.
Man kan ju se på Mary-Kate att hon gått upp lite i vikt de senaste åren men hon är ju inte tjock precis. Det är ju bara bra att hon gått upp så jag tror inte det är något stort.


2008Här är lite bilder på MK från 2008 till 2004. Jag kan inte se så jättestor skillnad på hennes storlek, eller vad säger ni?
2007200620052004

Mary-Kate gömmer sig för kamerorna

2008-11-19 @ 15:59:01
Som ni säkert känner till så följer paparazzi-fotograferna med MK vart hon än går. Ibland blir hon väl lite galen, som i det här gamla klippet, och ibland kan hon vara hur glad som helst. Här är bilder från när hon lämnar en restaurang i lördags. Jag anar en ny favorittröja..

I'm outta time

2008-11-19 @ 15:48:20

Här är Ashleys Song of the week:Själv har jag inte lyssnat på den, men kanske ska göra det om jag hinner. För er som vill sjung med finns texten här.

Ashley och Justin dricker kaffe

2008-11-17 @ 16:54:05


Ser det inte härligt ut? Skulle också vilja ha det så varmt att man kan gå runt utan jacka och frysa.
Bilderna togs i lördags i Los Angeles och det är alltså Ashley och Justin på de. Jag kan säga att jag inte tycker om Ashleys klädval här. Hon som brukar se så bra ut annars ser riktigt sliten ut. Man skulle kunna tro att vi var tillbaka på 2004.


Bilder: Olsen Files

Ashley ute i Hollywood

2008-11-15 @ 17:51:13


Dagen efter signeringen tog Ashley en lugn dag med sin pojkvän, Justin Bartha. Eller det verkade iallafall så om man kollar på hur hon klädde sig. Hon som alltid brukar ha decimetershöga klackar strosade runt i något som liknade gubbskor. Nä, nu vill vi ha den gamla Ashley tillbaka!


Mary-Kate och Ashley flyger separat

2008-11-15 @ 17:39:56
I onsdags var det signeringen i Los Angeles som båda tvillingarna skulle gå på. De hade ju varit i New York innan och båda kom till sin hemstad samma dag. Fast inte tillsammans. Anledningen kan man ju spekulera om men här är bilderna:

Hip Picks för november

2008-11-14 @ 15:38:52
Äntligen har de nya Hip Picks:en kommit och jag tänkte lägga ut de här. Orkar inte översätta men jag hoppas ni förstår ändå. Annars kan ni ta hjälp av lexin.


Most Thankful for:
MK: Hope
Ash: Change

NY Concert Venue:
MK: The United Palace theatre in Harlem.
Ash: Madison Square Garden

Denim Fave:
MK: Current/Elliot
Ash: Earnest Sewn

Fashion Advice:
MK: Take risks and have fun with fashion
Ash: Less is more

Drink of the moment:
MK: Vita Coco Coconut Water
Ash: English Breakfast TeaHär var Ashleys och Mary-Kates val, vad väljer du?

MKAs boksignering i Los Angeles

2008-11-13 @ 20:58:51

Igår hade Mary-Kate och Ashley Olsen sin andra boksignering, den här gången i Los Angeles.
Tyvärr var det några människor som kom dit från PETA för att protestera mot tvillingarna, som de hatar så mycket. Men MK och Ash skötte det bra och verkade väldigt glada. Jag tycker också de har blivit bättre på att inte bära så mycket päls, speciellt Ashley.
Mary-Kate OlsenPETA protesterar

För er i LA

2008-11-12 @ 15:40:05
Ikväll klockan 7 kommer Mary-Kate och Ashley till Los Angeles för att signera böcker. Det är deras bok Influence som kommer signeras och den exakta adressen är: Borders Westwood, 1360 Westwood Boulevard, Los Angeles.

Igår var ju MK på tv med Samantha Who? fast tyvärr inte i någon av våra svenska kanaler. Här är en trailer:


Katherine Heigl - en riktig djurvän

2008-11-10 @ 19:42:37


Grey's Anatomy-stjärnan Katherine Heigl och hennes mamma besökte ett räddningscenter för Pit Bull Terriers.
De gick runt och hälsade på alla olika djur i hopp om att hitta en hund som de kunde ta med sig hem och tillsammmans ta hand om. Tycker att hon betedde sig riktigt bra mot jdjuren och de såg ut att trivas.

Proenza Schouler's dinner celebration

2008-11-10 @ 19:33:58
Här kommer lite bilder på MK från en middag på Barneys i New York.

MTV Europe Music Awards

2008-11-07 @ 21:12:01
Logo
Igår kväll hölls den femtonde EMA genom åren. Den här gången i musikens, och framförallt Beatles, huvudstad - Liverpool. En massa artister var där, bl.a. Kanye West, Beyoncé, Pink, Paul McCartney och många, många fler...
Kvällens värd var Katy Perry och hon gjorde en spektakulär inledning. SYnd bara att hon inte sjunger lika bra live som på inspelat.

Några av vinnarna:

Europas favoritframträdande:
Emre Aydin  - Turkiet

Rock Out:
30 second to mars

Ultimate Urban:

Kanye West

Act of 2008:
Britney Spears

New act:
Katy Perry

Best Act Ever:
Rick Ashley

Most Addictive Track:
Pink (So what)

Headliner:
Tokio Hotel

Album of the year:
Britney Spears (Blackout)

Och här kommer bilderna från kvällen:
30 seconds to Mars
30 Seconds to Mars tog emot sitt pris.  Barack Obama hedrades under kvällen.
Beyoncé sjungerDuffy
Beyoncé och Duffy uppträdde båda två under kvällen.
BonoCraig DavidKaty Perrys inledningKaty PerryBritneyBrit och Madonna
Britney var under kvällen i Los Angeles och uppträdde på Madonnas konsert. När de delade ut prisen fick hon visas på skärmen. Fy på dig Britney!
Estelle och KanyeKanye West sjöng sin nya låt, Love LockdownKanye tog emot sitt prisKaty Perry och Perez Hilton stod på scenenBeyoncékaty PerryKarry KatonaKid RockLeona LewisPink får sitt priskaty igen Paul McCartneyPinkSugababestake thatThe KillersThe Ting Tings uppträddeThe Ultimate Legend: Paul McCartney
Katy Perry med en av sina outfits under kvällen. Hon var bara en av de som hade USAs blivande president på bröstet.


Mary-Kate tar en fika med pojkvännen

2008-11-07 @ 19:21:34Medans vi väntar på att få se henne i Samantha Who? kan vi nöja oss med lite nya bilder. Igår var Mary-Kate Olsen och Nate Lowman ute i New York. De stannade på ett matställe och tog en mysig eftermiddagsfika. MK hade på sig en ganska snygg outfit med en stor scarf och en pösig tröja. Men det var inte den klassiska trenden med att killen betalar, för MK tog fram sin feta plånbok men det verkade inte bekymra henne för hon skrattade stort. Men det är väl inte så att hennes ekonomi kraschar precis.


Smygtitta på Samantha Who?

2008-11-06 @ 14:36:41

I måndagens avsnitt av Samantha Who? kommer Mary-Kate Olsen spela en tjej som heter Natalie.
Hon är inte precis den sortens person som är framgångsrik och organiserad, snarare tvärt om. Här är två klipp från nästa avsnitt och jag tycker verkligen de var roliga. Längtar tills man får se mer. Synd bara att serien inte bara går i Sverige.

PS: På måndag börjar Weeds på tv6 klockan halv elva. Det är tredje säsongen, alltså samma säsong som MK kommer dyka upp i några avsnitt. Fast det går ju samtidigt som Prison Break. :(

Ashley nekar till brölloppsryktet

2008-11-05 @ 20:28:19
Ashley Olsen (från Det verkar som att alla rykten om tvillingarna Olsen inte är sanna. 

Jag berättade ju att Ash och hennes kille, Justin Bartha, är förlovade och planerar bröllopp till nästa sommar men det är tydligen inte sant. Det enligt Ashley själv.
Ja det var ju lite tråkigt men man kan ju inte förvänta sig ett bröllopp efter bara några månader tillsammans. Hoppas att det kommer ett snart för det skulle verkligen sätta henne på kartan.

Källa: People

Vem kommer dö i Gossip Girl?

2008-11-04 @ 17:28:25
Är någon i Upper East Side-gänget död?


På senaste inspelningen av en av tvs just nu hetaste tv-serier, Gossip Girl, så spelade de in en scen på en begravning. Leighton Meester  var där och såg ut att vara väldigt frussen. Men Blake Lively och Ed Westwick, som spelar styvsyskonen Serena och Chuck, var däremot inte där. Om det är någon av de som har dött har jag ingen aning om men man får väl vänta och se.

Nu har vi äntligen kommit in på andra säsongen här i Sverige och för er som är lite nyfikna kan jag berätta lite vad som kommer att hända i nästa avsnitt:
Sommaren har gått och Blair återkommer till New York med en pojkvän så Chuck blir avundsjuk. Nate har ett förhållande med en gift kvinna som han döljer med att låtssas vara tillsammans med Serena. Och för er som vill veta ännu mer kommer ett litet smakprov på avsnittet.

Så enkelt ser du ut som Mary-kate Olsen!

2008-11-03 @ 18:46:46

MK firar Halloween

2008-11-03 @ 08:47:22
I fredags såg Mary-Kate Olsen ute i en lite annorlunda dräkt. Hon var på väg till en Halloweenfest och jag har ingen aning vad hon skulle föreställa. Typ en blandning av kanin och ängel. Hon får nog priset för den konstigaste dräkten.

Ashley har jag däremot inte hittat någon bild på, jag tror nog att hon höll sig inne eller så kommer det väl bilder senare.

Samantha Who?

2008-11-02 @ 12:44:18


Här är ännu några bilder på Mary-Kate Olsen i Samantha Who? De sa hos Conan O'Brien att det var i november, tror han sa den 19:e, men den har slutat fungera :( Men det är bara att vänta tils det dyker upp någon video.

Hollywood Pinups

2008-11-01 @ 17:18:59
Här är bilder på MKA från en bok av Timothy White som heter Hollywood Pinups.
Jag är lite osäker men jag tror att den första är på Ashley och den andra på Mary-kate.
MK?

Mary-Kate hos Conan O'Brien

2008-11-01 @ 17:14:00
Igår var MK gäst hos Conan O'Brien. De småpratar lite om Influence, mode och lite om Mary-Kate. Som i en vanlig intervju, alttså. :) Här kmr den:
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt