ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Jessica Biels karriär

 
1997

Jessica Claire Biel
föddes den 3 mars 1982 i Minnesota och är en amerikansk skådespelerska. Som barn tränade hon till att bli musikalist och spelade 1994 in en film men den kom aldrig ut. Samma år upptäcktes hon av en modellagent och var med i olika reklamer innan hon som 14-åring började spela Mary Camden i serien Sjunde Himlen men trots att serien höll på i hela 11 säsonger hoppade Jessica av efter fem år. Det öppnade i alla fall upp nya väger för henne och ett år senare fick hon spela Peter Fondas barnbarn i Ulee's Gold.








2000

Under fjärde säsongen av Sjunde Himlen hade Jessica fått nog av att det gett henne en så ren image så hon vek då ut sig i Gear Magazine, vilket hon senare ångrade. Trots detta var hon kvar i några avsnitt av säsong fem också.

Nästa år fick 19-åringen spela mot Freddie Prince Jr i Summer Catch.





2006

När Jessica fyllt 24 år fick hon hennes bästa roll dittills. I Illusionisten spelar hon Sophie, som är blivande hustru till kronprins Leopold (Rufus Sewell) och filmen blev en hurrande succé som ledde till att Jessica vann en Achievement Award på Newport Beach Film Festival.

Samma år spelade hon också i filmen Home of the Brave men den gick direkt till DVD efter att ha blvit nekad av biograferna två gånger. Hon och sin motspelare Samuel L. Jackson blev dock nominerade till Prism Awards.





2007


Detta år var ganska mycket för Biel. Hon medverkade i både Next, Härmed förklarar jag er Chuck och Larry och i filmen Hole in the Paper Sky som hon även producerade. Emellan filminspelningarna gjorde hon också sitt sista framträdande i Sjunde Himlens säsongsfinal.

Detta år började hon även dejta Justin TImberlake och fick t.o.m följa med på hans världsturné.













2009

I år har hon redan hunnit medverka i The Easy Virtue, Planet 51, Nailed och Powder Blue. Men hennes privatliv är ändå det som är mest uppmärksammat. Hennes relation med Justin Timperlake ryktas vara slut och enligt vänner ska anledningen vara att Justin var otrogen mot henne i Las Vegas och Jessica är dessutom inte så populär bland hans vänner. Trots detta gick de hand i hand på The Costume Institute Gala tidigare i år.















Kommentarer
Postat av: Jessica

absolut :) lägger till dig

2009-07-07 @ 21:33:33
URL: http://ohsweetmother.blogg.se/
Postat av: Jasmine - Anything But Ordinary!

sv: tack detsamma:d älskar din bloggdesign!

2009-07-07 @ 23:06:01
URL: http://problematicgirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt