ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Bounce hyllar Michael Jackson på sitt sätt

Den svenska dansgruppen Bounce hade i onsdags (8/7) några föreställningar i Stockholm för att hylla Michael Jackson. De dansade till MJs låt Beat it och det var verkligen asgrymt. Till och med så grymt att kändisbloggaren Perez Hilton skrev om det på sin blogg."Very cool! Sweden rules!!!!!!", skrev han.

För er som ännu inte sätt det kan ni kolla in klippet nedan:


Här kommer två bättre klipp - som är de officiella från Bounces hemsida. För er som undrade om det var planerat kan jag berätta bakgrundshistorien i korta drag:

Någon snubbe i Bounce (kommer inte ihåg vem) tyckte att de skulle hedra Michael Jackson genom att framföra en flashmob* på tre ställen i Stockholm. Det kom han på lördagen den fjärde juli och de kommande dagarna spred de budskapet för att samla så många som möjligt. På onsdagen den åttonde juli klockan 15:30 samlades 300 pers för att lära sig koreografin på endast 30 minuter och mindre än 1 timme senare uppträdde de. De hade på de här fyra dagarna alltså studerat originalkoreografin till Beat it, samlat ihop dansare, lärt ut koreografin samt fixat musik- och videoanläggning. Riktigt coolt enligt min åsikt!

*Flashmob = när en grupp människor samlas på en plats och gör något oväntat för en kort stund och sedan splittras.




Kommentarer
Postat av: Natthakan

Det var coolt. :D

2009-07-10 @ 21:05:23
URL: http://baranatthakan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Var det planerat??

2009-07-11 @ 23:05:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt