ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Justin Bartha biografi

Justin Lee Barta föddes den 21 juli 1978 i Florida. Han växte upp i Michigan i en judisk familj. Han har en bror som heter Jeffrey och när han tagit examen i 1996 flyttade han till New York för att börja plugga på NYU.


Han började sin karriär bakom kameran som produtionsassistent i filmen Analyze This. Som skådis började hans karriär nästa år (1999) i Tag. Han skrev och regisserade en anna kort film, Highs and Lows, som visades på South by Southwest Film Festival år 2003. Dessutom skrev han, producerade och medverkade i ett pilotavsnitt som hette The Dustin and Justin Show och som var tänkt att visas på MTV. Hans första stora roll var som Riley Poole i National Treasure och National Treasure 2. I år kommer vi även få se han spela mot Catherine Zeta-Jones i The Rebound, som handlar om 25-årig man som börjar en romans med en äldre kvinna. I kommande filmen New York, I Love You får vi också se honom, när den nu kommer ut. Han har precis haft premiär med Baksmällan, som fömodligen var hans största roll hittills.


Just nu bor Justin i Los Angeles och är tillsammans med Ashley Olsen sedan maj förra året. Det sägs att han inte tycker om fotografer, av all förståelse.

 


Justin i senaste filmen, Baksmällan.


Justin och Ashley


Justin och Catherine Zeta Jones på inspelningen av The Rebound (t.v.). Ashley och Justin på MET-balen.


 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Mycket snyggare än nate!!

2009-07-16 @ 00:41:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt