ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

MK i intervju med Interview



Tidningen Interview fick till en exklusiv intervju med Mary-Kate Olsen över telefon samma dag som barack Obama höll sitt presidenttal. Mary-Kate var en av flera miljoner som följde det via satellit. Hon spenderade dagen med att laga mat i sin lyxiga lägenhet på Manhattan och när hon klev utanför dörren märkte hon hur tyst allt var - alla andra satt som bänkade framför tv-apparaterna i deras hem. "Det är riktigt mäktigt", sa hon i intervjun. "Jag tyckte att hans tal var jättebra."
De pratade även om hennes bakgrund men främst om mode. MK berättade hur hennes liv som tvilling påverkade hennes intresse för mode och att hon, när hon var liten, inte kollade i tidningar eller shoppade. Istället höll hon på mycket med ridning och först när hon kunde köra sin egna bil och utforska stan började hon tycka om shopping.

Som ni kanske har märkt åker MK ofta fram och tillbaka mellan storstäderna NY och L.A. Hon berättade här i intervjun att hon tycker om båda städerna av olika anledningar. I Los Angeles är det varmt och skönt och i New York får hon ha det privatliv som hon behöver. Därför känner hon sig mer hemma i New York just nu.

Hon tog även några bilder med tidningen och här kommer de, plus en video.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt