ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Mary-Kate Olsen gästredaktör för WWW

Stilsajten Whowhatwear brukar ofta berömma tvillingarnas stil och Mary-Kate har själv sagt att det är en av hennes favoritsajter och nu har hon blivit gästredaktör för sidan. Så här kommer lite tips från henne.



Översättning från http://www.whowhatwear.com/website/full-article/guest-editor-marykate-olsen/

Om "Style Savant" var en verklig mening i ordlistan, har vi en känsla av att det skulle vara en bild av Mary-Kate Olsen bredvid.
Och med goda skäl: man kan spåra otaliga trender tillbaka till denna modedynamo, då hon ständigt skapar helt originellt och avundsvärt unika ensembler på en daglig basis. Förutom att påverka hur världen klär sig med hennes anmärkningsvärda, efterliknande kläder är Olsen kontrollerar också de bitar alla köper, tack vare mode imperiet hon grundade med syster Ashley, som når konsumenterna på alla nivåer, från lyx (The Row), moderna dam (Elizabeth and James), avslappnad livsstil (Textile Elizabeth and James), juniorer (Olsenboye, som säljs exklusivt på JC Penney), och online handel (StyleMint). Medan Olsen alltid är relevant, så är just nu en särskilt spännande tid i hennes karriär - hon var en CFDA Swarovski Award för nya talanger, hon har precis lanserat StyleMint, och The Rows första handväsk-kollektion debuterar i höst. Med tanke på hennes extremt intensiva schema, var vi glada över att mini-mogulen tog sig tid att berätta om sina fixeringar för tillfället, val som är lika super-chic som hon är!

The Row Dag Luxe Bag ($ 5400, 212.826.8900) i svart
Når butiker, inklusive Barney's, i slutet av juli. The Rows handväskor kommer utan tvivel bli den mest eftertraktade accessoaren i världen. (Inget illa menat, Hermes.) Även om de är bestämt dyr, är varje väska bilden av diskret chicness, som Olsen själv intygar.

Gravati Two-Tone Oxfords ($ 424) i svart / vitt
Av alla fantastiska skor som finns på marknaden just nu, var det dessa vackra tvåfärgade Oxfords som fångade MKs öga. Den svart-vita paletten är ständigt i mode och vi uppskattar deras mul-vänliga silhuett.

Wendy Brigode Fasett Hematit med South Sea pärlor och Diamond Pave Ball Halsband 
 ($ 1.250 949.759.1900)
Elizabeth och James smycken är ofta fokuserade på några av naturens okända critters - skalbaggar och krabbor är några motiv - så det är egentligen inte förvånande att Olsen går för ekologisk grannlåt i hennes personliga liv. Ett typexempel: detta fantastiska svarta pärlhalsband från Wendy Brigode, som kommer att finnas tillgänglig på Neiman Marcus-butiken i Newport Beach i augusti.

Tom Ford Beauty Black Orchid Eau de Toilette Spray (95 $)
Tom Ford är känd för sin vision och enastående smak, ungefär som Olsen själv, så vi var glada att höra att vår Gästredaktör var ett fan av en av hans parfymer. Doften är sandelträ och Patchouli kännetecknar Olsens bohemiska sida, medan den eleganta förpackningen är ren glamour.

Elizabeth and James Lafayette solglasögon (155 $)
Olsen ses sällan offentligt utan ett intressanta par solglasögon, men av alla de varianter där ute, avgudar hon just nu dessa moderna cat-eye ramar. Universellt smickrande och utan tvekan sval, tror vi att hennes val är ett måste-köp!

StyleMint Prince T-tröja ($ 29,99)
Om du inte har besökt StyleMint - Olsens senaste satsning, presenteras av visionärerna bakom Kate Bosworths JewelMint - måste du göra det omedelbart. Varje månad kan du köpa en av fyra olika t-shirt stilar - varav de flesta finns i flera färger, skapade av Mary-Kate och Ashley för endast $ 29.99. För ett mycket rimligt pris, planerar vi att köpa en tröja (eller flera!) varje månad!

Chanel Pre-Fall 11, Look 67
Medan Olsen beundrar många designers, inklusive Jean Paul Gaultier på grund av hans "sinne för humor och lekfullhet", har vår Gästredaktör valt en Chanel look som hennes RTW favorit. Ensemblen är från Pre-Fall 11 och består av en svart tunn blus, spetspäls, tvättade svarta jeans och ett pannband (alla tillgängliga hos utvalda Chanel butiker, 800.550.0005). Det är ett koncentrat av hantverk, något Olsen verkligen beundrar, som du kan se genom att titta på hennes egna arbete för The Row.

Pressed Juicery Juice ($ 6.50, 310.477.7171) i Apple Lemon Extra Ginger
Det var en gång då du kanske hittade Olsen bärandes på en Starbucks kopp, men i dessa dagar kan hon lika gärna ha något friskare i handen, som en juice av Pressed Juicery! De 100% råa och opastöriserad juicerna är ett Los Angeles-fenomen, och finns även som en del av en avgiftning/reningspaket, så se till att kolla upp dem idag!

Terry Rose Balm (60 $)
Generellt sett är Olsen egentligen inte en att bära tung makeup, vilket är anledningen till att hennes skäönhetsval ger så mycket känsla. Snarare än ett dramatisk läppstift eller en ogenomskinlig stiftelse, plockade hon By Terry's super silkeslena läppbalsam. Förutom att nära dina läppar (eller till och med nagelbanden kan du använda den överallt!), Det skyddar dem också, tack vare SPF 15 formel.

Cire Trudon Ljus ($ 1 - $ 5 vardera)
Medan vissa flickor blir galna för en bukett pioner, föredrar Olsen att hänge sig åt något som varar lite längre: Cire Trudon ljus. Dessa slanka vaxstjälkar är ett färgglatt, lyxigt alternativ och en touch av vimsighet som vi alltid förknippar med Olsen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt