ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Mannen i svart och vitt



Mannen på bilden är väldigt mystisk. Han påstår att ingen känner till hans riktiga födelsedag och hans far har sagts vara både svensk och tysk. Men man kan säga vad man vill om Karl Lagerfeld, han har i alla fall lyckats bra i sin karriär som modeskapare.

Han tog över det välkända modehuset Chanel tolv år efter Coco Chanels död och är även högste chef för Fendi och så har han sin egna linje K Karl Lagerfeld.

Liksom de flesta kändisarna har modebossen blivit attackerad av PETA och år 2001 var han måltavlan för en pajkastning som de arrangerat. Djurrättsaktivisterna var upprörda över att han bar så mycket päls men missade honom och pajen träffade istället Calvin Klein. Lagerfeld har sagt att han tycker att de är omogna och försvarar sig med att vi lever i en "köttätande värld, vi bär läder på skor och till och med kläder. Diskussionen om päls är barnslig. [Jägare i norr] har lärt sig att jaga och döda de djuren som skulle döda oss om de kunde."



Karl med tvillingarna Olsen
Med fötterna i modebranschen har Mary-Kate och Ashley Olsen inte konstigt nog stött på Karl ett par gånger. Han medverkade i deras bok Influence där han svarade på flera frågor.

 AO: What do you do now to stay in shape?
KL: Nothing … I have a doctor who I made a book with that sold five million copies all over the world. Every country bought one, I think, in Russia and Italy and everywhere. But I don't get it — I don't know what Japan is going to do with a European diet book … Since I started my diet, which was like eight years ago, I haven't touched what I'm not supposed to: sugar, cheese, nothing! I don't even look at it. It looks to me like plastic.

 KL: I don't have people I don't like around me ever.
MKO: You don't have to.
KL: …I don't work with many men. I don't want to ask the men about the fashion. Their opinion doesn't interest me.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt