ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Varför MK dumpade Nate

Nu har skvallertidningen National Enquirer kommit ut med lite information om varför Mary-Kate Olsen gjorde slut med Nate Lowman. Det har hävdats att MK kickade ut sin pojkvän då de inte kunde enas om ett $900-äktenskapsförord.

“Mary-Kate, som är väldigt romantisk, visste att det var slut och var säker på att ha sagt det innan Alla hjärtans dag. Hon dumpade honom tårfyllt," sa en källa till National Enquirer.

“Relationen började falla isär i november och det repade sig inte under de tre kommande månaderna. Hon är nere på grund av dumpningen, men utesluter inte en försoning. Det var inte bara det att äktenskapsförordet aldrig skrev under, hennes vänner berättade även för henne att Nate var ute och festade utan henne. Mary-Kate vill bara slå sig ner med rätt kille. Efter år av festande och dansande hela nätter, vill hon ha mer substans i en relation."

“Efter problemet med äktenskapsförordet," tillägger källan,"gav hon Nate sin uppsägning efter att hans festande blivit för mycket. Innan hon gjorde slut med honom så fick hon reda på att många kvinnor hade kommit fram till honom under hans festande - och han visade inte att han var i ett fast förhållande - det gjorde henne ganska arg."

“Mary-Kate har fortfarande känslor för Nate,” avslutar källan, “men hon är nu tillbaka på marknaden - för den rätte killen."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt