ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Mary-Kate och Ashleys pappa är pank

Mary-Kate och Ashley Olsens pappa David har gått i konkurs och nya uppgifter visar att han tvingas till avskörning av sitt hem i Tarzana, Kalifornien där han bor med sin andra fru McKenzie.

Olsen har halkat efter på avbetalningarna och han är skyldig banken närmare 2,2 miljoner dollar, vilket motsvarar ungefär 17 miljoner svenska kronor. National Enquirer avslöjar dessutom att paret kommer vräkas om de inte kan betala tillbaka sina skulder.

En källa berättar: "År 2009 förlorade David nästan sitt hem för att han hade flera avseende skatter men han lyckades låna pengar som kunde täcka det. Men nu är han i värsta tänkbara situation eftersom han ligger efter med avbetlaningarna och kommer inte kunna stoppa denna händelse om han inte får tag i två miljoner dollar."



Mary-Kate och Ashley skulle gott och väl ha råd med att hjälpa ur sin pappa från skulden men jag vet inte så mycket om hur deras relation är eller om de vill att han ska klara sig själv. Dave jobbar ju med att belåna pengar så man tycker ju att han inte borde hamna i en sån här situation.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt