ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Ashley (och Mary-Kate?) på semester

Olsensobsessive.net postade nyligen dessa bilder på Ashley Olsen. Det står att de togs i torsdags någonstans i sydostasien och att det var Ashley som var där med Justin Bartha. Tycker dock det ser ut som att Mary-Kate är med?? Vad säger ni?


Ashley steker i solen

 

Ser inte det här väldigt mycket ut som Mary-Kate?

 





Kommentarer
Postat av: Malin

Det är definitivt Mary-Kate, om det inte är så att de har en tredje tvilling men det tror jag inte... ;) Man ser ju på håret att det är MK eftersom Ashley bar både kortare och lite ljusare hår.

Och tro mig, jag har ALDRIG sett fel på dem, kan alltid se vem som är vem, since they're my absolute favourites! ;D

2010-12-19 @ 19:42:32
URL: http://malyn.se
Postat av: Malin

Jag borde nog inte ha kommenterat så fort, för på fjärde bilden nedifrån så ser man ju att det är Ashley, medans de andra bilderna verkligen ser ut som MK. Frågan är om de har bytt kläder så snabbt eller om det bara är Ashley som lyckades se ut precis som MK i de vinklarna. Men det lär man väl få reda på om det tas några fler bilder.



Tycker det är så synd att de inte ens får vara ifred när de är på semester. :/ Om man som fan skulle se någon av dem och bara fråga om en bild tror jag att de skulle ställa upp, men att paparazzis finns ÖVERALLT (eller iallafall personer som skickar bilder åt hemsidor, vilket är lika "illa") är verkligen brist på respekt mot deras privatliv. :/

2010-12-19 @ 19:56:43
URL: http://malyn.se
Postat av: Eln

Första bilden skulle kunna vara Ashley resten är Mary-Kate förutom den som Justin är med på! Helt 100 på att det är Mary-kate!!!

2010-12-19 @ 20:40:51
Postat av: Anonym

nej det är definitivt inte MK, det skulle kunna vara deras yngre syster for hon är väldigt lik både tvillingarna. men tycker inte att det ser ut som MK ...

2010-12-22 @ 11:23:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt