ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Födelsedagsbarn 8/9


Brooke Burke
föddes den 
8 september 1971 i Connecticut, USA och är alltså 38 år gammal. Hon var den äldsta av nio barn och blev känd som programledare för den populärar serien
Wild On som setts i mer än 120 länder. Senare var hon även värd för Rock Star (2005-2006) och vann den amerikanska Dancing with the Stars. Hon har varit på framsidan av ett antal stora tidningar och rankas ofta som den sexigaste kvinnan i världen. Hon har två barn med Garth Fisher och två med David Charvet.


David Arquette föddes den 8 september 1971 i Virginia, USA och blir även han 38 år idag. Han blev känd i slutet av 90-talet efter att ha medverkat i en rad filmer, som bl.a. Scream-trilogin. Sen dess har han medverkat i såväl filmer som tv-serier men har också varit regissör, producent och wrestler. Sen 1999 har han varit gift med Courteney Cox och de har idag den 5-åriga dottern Coco Riley Arquette som Jennifer Aniston är gudmor till.


Pink föddes den 8 september 1979 i Pennsylvania, USA och firar idag 30 år. Hon heter egentligen Alecia Beth Moore och är en sångerska och låtskrivare. Hon har släppt ut 4 studioalbum. Det första var Can't Take Me Home år 2000 och det senaste kom ut förra året. Hon gifte sig år 2006 med Carey Hart men i början av 2008 kom det ut att paret hade separerat. Idag går de till äktenskapsrådgivning för de hade tydligen inte enligt lagen skilt sig. Hon ska enligt posh24 även ha dejtat Christina Aguilera, Lisa Marie Presley, Pamela Anderson, och Tommy Lee genom åren. Pink är också aktiv inom djurrättsorganisationen PETA och hon har donerat mycket pengar till olika välgörenhetsorganisationer.

Kommentarer
Postat av: Moa

Ja det akn vi.. lägger till dig nu :)

2009-09-08 @ 18:01:45
URL: http://modefreak.webblogg.se/
Postat av: jonna

ja absolut, din blogg verkar kanon :)

2009-09-09 @ 08:14:31
URL: http://jonnacronberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt