ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

PETA utnämner värst klädda kändisarna

PETA har släppt sin årliga lista över de värst klädda under 2009. Madonna "vann" (eller ska man säga förlora?) och andra kändisar som toppade listan var bland andra tvillingarna Mary-Kate och Ashley Olsen, Kanye West, Maggie Gyllenhaal m.fl. Så här löd kritiken:

Madonna

"När du ser Madonna i päls förstår du varför ingen har kopierat hennes look sedan 1984. Vi vet att hon är ute efter ett vilddjur men någon måste berätta för henne att bära päls inte gör henne till en puma."

Mary-Kate och Ashley Olsen

"Ända sedan pälsen lade till 20 år och 20 pounds (9 kg) kanske Mary-Kate och Ashley tror att deras stora garderob kommer påverka ryktena om bulimi. Någonstans saknar någon ett matchande par av 'Bigfoot bobble head'-dockor."
Kanye West

"Kanye klagar på att han inte vinner nomineringen av Årets Album på Grammy Awards, men vad han verkligen förtjänar är en 'livstids dödsfall award" för alla lik i garderoben. Kanye, vi älskar dina kostymer, men du kan inte begära att vara 'rösten av den här generationen
' medans du bär päls, vilket är ute och elakt."

Vi kunde väl ha gissat att tvillingarna skulle vara med på listan. Jag tycker inte att de bär så mycket päls som de där demonstranterna tycks tycka, speciellt inte längre. Titta bara på bilden - de var tvungen att ta en från 2007 för att hitta en där båda gör det. Så sluta klaga på de nu, för de lyssnar ändå inte.

Bilder: PETA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt