ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Mary-Kates förvandling

Mary-Kates karriär började med en liten roll i tv-serien Huset Fullt. Sedan gick fortsatte allt och idag är hon inte bara skådis utan också regissör, författare, stilikon och designer. Men det goda kommer inte utan det onda. Mary-Kate har haft ätstörningar och har haft problem med alkohol, droger och festande trots att hon bara är 22 år.

MKA
1991: Som fyraåring hade Mary-Kate en roll i tv-serien Huset Fullt som hon delade med sin tvillingsyster, Ashley.

It Takes Two, premiär
1995: Sista säsongen av Huset Fullt spelades in, men det innebar inte slutet på MKs karriär, snarare tvärtom. Hon hade redan varit med i 5 filmer och en rad hemmavideor fast hon bara var nio år.

2000 - MK till vänster
2000: Tvillingarnas företag Dualstar Entertainment Group började sälja dockor föreställande Mary-Kate och Ashley.

2003 - MK till höger
2003: MK hade en liten roll i andra Charlies Änglar-filmen och på premiären sågs hon i en mycket omtyckt klänning och i sitt nyfärgade, bruna hår.

Stjärna på Hollywood Walk of Fame.  MK till vänster)
2004: Detta år var väldigt händelserikt för Mary-Kate. Hennes film New York Minute har premiär och hon tar examen från High Shool. Tvillingarna missade deras bal för att vara med i Saturday Night Live och under året flyttar de även till New York för att börja plugga på NYU. Till råga på allting avslöjas det att MK har anorexia och hon vårdas under sommaren på ett rehabiliteringshem.


2006: Under början av året reste MK tillsammans med systern till Australien, där de bland annat visade upp deras nya klädkollektion för barn. Hon gick även på många modevisningar och filmen Factory Girl hade premiär. Där hade MK från början en roll men det klipptes bort så nu syntes hon bara i bakgrunden. Under året började ätstörningarna släppa.


2007: MK gör sin första roll i en tv-serie utan systern vid sin sida. Hon spelade Tara under 8 avsnitt av tv-serien Weeds. Hon ser väldigt frisk ut och håret har blivit blont igen. Mary-Kate har dessutom blivit en stor silikon.

Tvillingarna håller upp Influence. MK till höger.
2008: Mycket hände även detta år. Mary-Kate gästade Samantha Who? och hade en roll i filmen The Wackness, som hade premiär under sommaren. Hennes nära vän/pojkvän Heath Ledger avled och MK började dejta konstnären Nate Lowman, vilket ledde till falska rykten om att hon skulle vara gravid. Men det viktigaste var att hon, tillsammans med Ash, släppte ut boken Influence.


2009: Året har bara börjat och vi har mycket kvar att vänta. MKAs märken Elizabeth and James och The Row kommer med nya kollektioner och en del överraskningar. Annars tror jag att hon kanske kommer ta det lite lugnt nu i början av året eftersom det har varit så mycket på senaste tiden. Det skulle dock vara kul att se henne i någon roll snart igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt