ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Elizabeth & James - Höst&Sommar 2011

(Vänster till höger: Alton Coat in Gravel, Long Salma Coat in Black Neutral, Deep V in Black Patridge and Victor Jacket in Gravel from Fall 2011)

 

New York - Blaynistas, bli inte förvånad om vi kommer att gå runt i Elizabeth och James kläder i sommar och i höst. Så länge Olsen systrarna fortsätter att dela sin känsla för stil till massorna kommer vi att fortsätta att förutse för sina samlingar. Vi har redan gett en liten förhandsvisning av vad man förväntar sig av Textile Elizabeth och James, men nu är det Elizabeth och James "tur att glänsa. Det är svårt att välja vilka delar vi älskar från sommaren och hösten 2011. Sommaren samlingen ger oss att bohemisk, luftiga stil-från Emery blazer till Roblyn klä, medan höstkollektion (bilden ovan) har Olsen systrarna skrivet över hela sig.

(Översättning Google Translate)

SOMMAR 2011

Vänster till höger: Roblyn dress, silver Emery blazer and plum Madison top.

 

Vänster till höger: Short Anita dress and Adeline blouse

 

Vänster till höger(Uppeifrån): Anza in black and Figueroa in light Tortoise; (second set): Beverly in black and Lafayette in dark Tortoise

 



Kommentarer
Postat av: elso

Hej tjejjer!

hörrni vart kan man köpa E&J & få det fraktat till sverige? är helt KÖR i solbrillorna ( japp, allihopa - det blir en dyr sommar!;))

2011-03-07 @ 12:17:03
URL: http://stellajacky.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt