ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Höstkollektion, The Row

Igår gav Mary-Kate Olsen, från The Row, oss en morgon-handledning om deras höstkollektion. Som vanligt är alla kläder illustrerade med attraktionen märket har: till synes enkla designer som är noga uttänkta och tillverkade.

Allteftersom varje outfit framträdde, utvecklade Mary-Kate med team styckets detaljer - ikoniska läderleggings nu i mocka ("mocka är det nya läder" funderade formgivaren som också visade det i deras klassiska Pencil Skirt); kavajer avsedda att passa, kännas och falla som den mysiga favoritkoftan; en vindjacka gjord vattentät med nylonegenskaper; hasiga byxor och långa kjolar designade för att bäras knutna på höften eller i midjan; en lång svart klänning som når mitten av smalbenet och kryper ner mot hälen; tröjor handstickade med elastiskt garn så att de behåller sin form; och jeans som är menade att kännas lika bekväma som "din mammas gamla Levi's".

Alltid med stolthet över att producera ett "amerikanskt varumärke" noterade teamet att en tröja var handstickad av en kvinna under hennes tågresor till och från jobbet, medans en annan var producerad bara några kvarter bort på samma gata på tredje våningen.  Mellan den makalösa passformen och den lediga, minimalistiska känslan är det här en kollektion perfekt gällt att komplettera höstens textuerade och pojkflickans skräddarsydda trender.


Lång svart kjol och topp.


Svart långärmad t-shirt och en Python läderkjol.


Svarta hasiga byxor och en vit t-shirt.


Dubbelknäppt kashmirtröja


handstickad kashmir-tröja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt