ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Födelsedagsbarn 27/6



Ed Westwick
är skådespelare och mest kändär han för sin roll som Chuck Bass i Gossip Girl, men faktum är att han började sin karriär som sångare i bandet The Filthy Youth. Men skådespeleriet tog för mycket tid och han valde därför att lägga musiken på hyllan. Ed är utbildad på den anrika National Youth Theatre i London. Han har två äldre bröder, älskar att arbeta i trädgården och idag fyller han 22 år.


Idag fyller Khloe Kardashian 25 år. Hon är dotter till den advokat som försvarade O.J. Simpson. Hon har två systrar som även de är kända; Kim Kardashian och Kourtney Kardashian. Tycker själv att hon är smartast av systrarna och jobbar som assistens till Kim.


Tobey Maguire är en skådis som tjänat miljoner för sin roll i Spiderman. Utöver det är han bästa kompis med Leonardo DiCaprio, vegeterian och lite oväntat är han medlem i Anonyma Alkoholister. Idag blir han 34 år gammal.


Vera Wang fyller idag 60 år. Hon är en amerikansk modedesigner och mest känd är hon för sina brölloppsklänningar. Har designat klänningar åt bl.a. Jessica Simpson, Heidi Klum, Mariah Carey, Victoria Beckham och Jennifer Lopez. Har medverkat i Ugly Betty, Project Runway (som gästjurymedlem), Dancing with the Stars och The Apprentice. I Gossip Girls första säsongsavslutning var det hon som desginat bröllopsklänningarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt