ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Smygtitt på tvillingarnas skokollektion

Bara några dagar efter att de avslöjat deras herrkollektion för The Row har nu Mary-Kate och Ashley Olsen gått ut med en smygtitt av deras kommande skokollektion för Elizabeth & James.

Den nya kollektionen kommer innehålla många skor som systrarna själva skulle kunna sätta på sig. Stilettklackar, metallic-färgade läderskor och mockasiner är några av de skor som kommer finnas med i deras avtal med Steve Madden. De flesta skorna kommer såklart vara höga också, minst fem centimeters klackar.
WWD har lagt ut bilder för sina medlemmar på två av de kommande skorna.Det första paret är bruna gladiator skor med höga klackar. Det andra paret är stilettklackar med veckdetaljer och knappar på baksidan av hälen. Även de är bruna och skulle passa väldigt bra på båda systrarnas fötter.


Skorna kan man köpa på Bergdorf Goodman, Saks Fifth Avenue och Neiman Marcus, men jag tror ingen av de finns i Sverige. Det är inte så jättebilliga skor heller, de kommer kosta mellan 195 och 500 dollar, alltså ungefär mellan 1640 och 4200 svenska kronor. Det kanske det är värt men man måste iallfall vänta tills det blir mars. Jag tror att man även kan beställa de från internet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt