ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Jonathan Jaxson avslöjar

Ni kankse känner till wb-kändisbloggaren Jonathan Jazson, mest känd för bloggen JJ's Dirt där han skrev om alla "kändisar" som han "kände". Nu åker han runt till olika förlag för att försöka sälja sin bok "Don't you know who I am yet???". I boken ser han tillbaka på sitt liv och sin karriär men det han vill med boken är väl egentligen att bli nästa Perez Hilton genom att sprida lite smutsig kändis-fakta.

Han skrev i boken om första gången han mötte Mary-Kate Olsen, några år innan hon lades in på rehab.

Bungalow 8 was the place I met Ms. Mary-Kate Olsen. I was extremely disappointed in finding out that the Mary-Kate I was meeting was cocained up and completely wasted on booze. It was sad really. Really sad.

Men detta var inte första gången som han anklagat henne för att använda droger. Det har ju gått väldigt mycket rykten om det förut (ang. Heath Ledgers död mm) så man undrar ju varför MK inte stämmer honom (som Ashley stämde National Enquirer på $40 miljoner!) såvidare det inte är sant. Vi vet ju att hon tycker om att festa mycket så det är väl inte helt omöjligt, men han är ändå en liten loser som försöker bli känd på andras motgångar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt