God pizza

Pizza
(Den var godare än den ser ut :p )

Åkte aldrig till Farsta idag för den där killen var typ inte hemma och då kändes det lite onödigt.
Istället gick jag, Maria och Rebecka ut lite och då kom vi på att vi kunde baka pizza så vi gick hem igen och sen gick vi och handlade jäst och skinka. Sen, när vi hade ätit klart, så skulle de se på The Hills och snrt ska vi gå ut, eftersom Rebecka sitter och tjatar om att hon inte vill vara hemma hos oss som vi alltid är och Maria vill inte gå hem till henne. ja, vi får väl se hur vi gör, jag tycker iaf det är jättevarmt här och det skulle vara skönt att gå nån annanstans. :p och imorgon ska vi till landet JÄTTElänge, jag tror vi kmr hem den tionde eller något och sen ska vi på kryssning.
Får väl se när jag skriver nästa gång, har ju inget internet på landet.
Kram

Farsta idag

Hej hej,  vaknade sent idag med. Fast det gör inget för jag har ändå inte bråttom till något. ;)
Idag ska jag åka med Rebecka och Maria till Farsta. Först ska Rebecka hämta en skolbok hos en kompis, för hon måste lämna in den så slipper hon betala 200 kronor. Sen ska vi väl bara gå runt lite där. Jag tänkte kolla på väskor för jag behöver verkligen en. Min förra gick sönder och den var ändå inte så fin. :p
Men  nu ska jag göra mig i ordning så att vi kan åka snart. kram


Onsdag

Nu har jag badat igen. Fast den här gången var jag med maria och Rebecka i Älvsjöbadet. Vi bestämde oss för att gå dit och det tog kanske runt en halvtimme. När vi var framme hoppade vi i direkt. Jag tyckte det var jättevarmt, men det tyckte inte Maria. Sen så gick vi upp och solade ett tag tills det blev molnigt. Då gick vi till kiosken och de köpte varsin Daimstrut. Sen så gick vi tillbaka och solade till klockan var halv fem. Då tog vi bussen, som kom precis när vi kom, och åkte hem.
Nu har jag ätit (korv med bönor i tacosås) och om någon timme ska jag och Rebecka ut och springa.
Kram


Rolig dag

Hej hej. Idag var jag ju på bio, som jag sa förut. ;) Filmen var bra fast jag tkr den var lite för kort. Egentligen är den från 15, men vi kom in ändå. Det är ju bara ett års skillnad och jag tror ändå inte att det är någon som orkar bry sig. Jag skulle iallafall inte göra det, den var inte precis läskig.
Efteråt mötte jag Maria och Rebecka, som hade varit i stan medans, och vi gick till MAX och åt. De åt Friscomål - jättegott - men jag var inte lika hungrig efter att ha ätit en halv popcorn. Sen gick vi till närmaste tunnelbana. Först fick vi gå ända ner till blåa linjen och sen kom vi upp till de där rullbanden, där jag passade på att ta lite kort, och sen kom vi upp till gröna linjen. Vi behövde iaf inte vänta på tunnelbanan i mer än en minut.
När vi kom hem så gick Maria hem, Rebecka satte sig vid datan och jag skulle se på Morden i Midsomer. Men nu ska jag inte skriva mer för jag ska se på Sex and the city, haha. Har börjat se på det sen sommarlovet började och nu kan jag inte missa det. :p
Vi ses. :)

Bio idag

Hej hej, jag skrev inte något igår för jag hann helt enkelt inte. ;) Först gick jag till Frida för vi skulle vänta på några kompisar. Vi väntade i typ 2 timmar och sen åkte vi till Flaten igen. Den här gången  var det inte lika mycket folk och vi åkte hem runt sju på kvällen. Sen åt jag middag och efter det var jag med Frida. Vi var först hos henne, sen var vi ute lite och sen gick vi hem till mig. Hon gick hem typ vid halv tolv.
Idag ska jag på bio med några kompisar från skolan. Vi ska se på Hancock. Maria kanske också ska med, hon och Rebecka åker iallafall med oss in till stan.
Nu måste jag fixa mig för vi ska mötas om en och en halv timme. :p
Kram

Söndag

Hej, nu kan jag äntligen skriva lite. ;) Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket. Mamma och pappa kom hem från landet för någon timme sen och Rebecka och jag gick ut för att köpa kattmat. :p Det var andra gången vi var på Ica idag. Första gånge köpte vi choklad. Rebeckas är nästan slut, men inte min, haha. :)
Åt mat för inte så länge sen, typ Gyros eller något sånt. ikväll ska jag och Rebecka ut och springa igen. :) så jag får skriva lite senare eller om jag skriva imorgon. ;) Vi ses

Mycket sol på en lördag

Hej hej, äntligen kan jag skriva. Idag vaknade jag tio och gick ut på balkongen för att sola ett tag. Efter det så tog jag en dusch och när jag kom ut ur duschen sa Rebecka att Frida hade ringt så jag ringde upp henne. Vi bestämde oss för att gå och bada så vi tog bussen till Flaten. Eller ja, när vi kom ner mot busshållsplatsen ser vi våran buss åka iväg så vi måste vänta på nästa buss i en halvtimme. Sen går vi av i Skarpnäck och väntar på nästa buss som skulle komma efter fem minuter, men kom efter tio. :p
När vi äntligen var framme så finns det typ ingen ledig plats. Asså jag lovar, det var helt fullt, så vi fick gå till den lilla stranden. Där var det mest barn som stänkte vatten och sand vart de än gick men jag och Frida försökte vara så långt bort från de som möjligt.
När klockan närmar sig fem går vi tillbaka till busshållsplatsen och väntar på nästa buss. Där stod det skitmycket människor och bussen var såklart försenad - igen. Som tur var behövde vi knapt vänta nånting alls på nästa buss och den var helt tom när vi klev på.
Sen när jag var hemma tog jag halva pizzan från igår och åt. Och sen dess har jag inte gjort så mycket. Såg på en film som hette Family Vacation med bl a Vannessa Williams, Solange Knowless och Cedric Entertainer. Den var rätt kul.
Aja, jag får skriva mer sen.
/Renée

Rösterna i Simpsons

hejsan, idag skulle jag ha gått upp klockan tio, men som vanligt somnade jag om. Istället vaknade jag klockan tolv. ;)
Nu ska jag bara skriva klart det här och sen ska jag ringa Frida för hon är hemma nu.
Här är iallafall två roliga klipp med de som gör rösterna i Simpsons.

 
Den här är ganska dålig bild på men ni borde ändå se den, för den e väldigt rolig.

Torsdag

Hej hej!

Idag har jag varit med Maria (ovanligt va?). Vi gick runt lite och drack cola. Sen så gick hon hem typ vid fyra och då gjorde jag mat, sen så satte jag mig här och jag tror att hon kommer tillbaka snart.
Kanske ska till landet imorgon, fast Rebecka verkar inte vilja så det blir nog inget. ;) Aja, nu e Maria här så jag kan inte skriva så mycket mer. Kankse kan skriva ikväll efter jag har sprungit. Byee,

Tråkar

Hej hej, orkar inte skriva så mycket idag. ;) Nu är Maria här och vi gör typ inget. Mamma skulle till mormor så vi är ensamma hemma. vi kanske ska se på någon film igen, :p. Men först ska jag fixa min bloggdesign för jag råkade förstöra lite. Kram

Liknar du en kändis?

Ja, om du vill veta det kan du gå in på Myheritage. Det är ganska roligt faktiskt fast ibland kan det bli hur tokigt som helst. ;) Ja jag tänkte bara för er som inte har något att göra. Vi hörs

Hungrig

Åhh, nu är jag hungrig. Har inte ätit sen halv tolv, det var typ då jag vaknade. Hade tänkt att gå upp nio men kunde knappt öppna ögonen så jag fortsatte sova. Idag har jag varit ute och sprungit och duschade typ nyss. Jag ska väl äta snart, mamma hade gjort moussaka igår så det är bara att värma på. Det var jättelängesen jag åt det, det e skitgott. :D
Nu blir jag bara ännu mer hungrig när jag tänker på det så får väl g och äta nu. Hejdå :)

En regnig dag

Hejsan!
Jag kom nyss hem efter att ha varit och fikat med Maria och Rebecka. Vaknade typ ett idag och Maria kom hit vid halv tre. Sen gick vi till det nya fiket i Högdalen. Har velat gå dit sen det öppnade för några månader och äntligen gick vi dit. Jag beställde brownie med ganska mörk choklad och vit choklad ovanpå. Det var jättegott och mättande. ;) maria åt daimtårta och vi bjöd Rebecka på en chokladmuffins. Efter det gick vi till Konsum för vi skulle handla lite mat. När vi kom ut så spöregnade det och vi vart lite blöta. Nu lagar Rebecka mat (köttbullar och makaroner) till oss och sen ska vi se på någon av de nya filmerna som Maria köpt. Förmodligen någon Bring it on som jag aldrig sett förut.  Aja, kan inte sitta här, ska väl vara med Maria också. :p Kram

min brownie
Min goda brownie med mycket grädde. :)
Marias
Marias daimtårta.
regn
Vet inte om det syns så mycket, men det regnade rätt mkt iaf.

Hårinpackning

hej hej. vaknade klockan tolv idag, jag som hade tänkt att gå upp tidigt och sola. Så det blev inget med det men iallafall så sov Rebeckas tre kompisar här och de gick ut och handlade frukost. Sen så gjorde jag mig i ordning och gick ner för att ringa på Maria, men hon var i stan så då gick jag upp igen och nu sitter jag här med en hårinpackning i håret. Har haft den i i typ 20 minuter så det är väl dags att skölja ur den. Jag skriver mer sen. hare. :)

En lång promenad

Hejsan bloggläsare!

Efter att jag skrev mitt senaste blogginlägg så kollade jag om någon kompis kunde göra något. Som vanligt hade alla planer för dagen och jag fick hitta på något på egen hand.
Ricke frågade om jag ville gå på bio men Maria har köpt de flesta bra filmer som går på bio nu, utom Hancock men den ska jag se med några kompisar senare i juli. Vi bestämde oss för att gå ut lite. Först gick vi till Bea i Svedmyra och där köpte vi glass. Jag tog Mayan Mystica. Jag hade inte ätit den innan och den var god, fast lite julig som det stod i FRIDA. Sedan gick vi mot Hökarängen och sen gick vi in i en skog och kom ut vid några radhus inte så långt hemifrån. Promenaden tog ungefär två timmar så när vi var hemma så gjorde jag lite mat. Tog snabbräkor ur frysen som man ska blanda med pasta. Efter middagen diskade jag och för typ en halvtimme sen satte jag mig här.
Tänkte gå och göra lite popcorn snart och sen se någon film, antingen Välkommen mrs Doubtfire med Robin Williams, på trean, eller Gangs of New York, på fyran. Jag får se. ;) Aja vi hörs sen, kram.


HancockMayan Mystica

Ska se Hancock snart, längtar. :)      Och glassen var god.         


grönan igår

Hej hej. Kunde tyvärr inte skriva något igår för jag var på Grönan. Eller först vaknade jag halv tio och jag och Rebecka var ute och sprang ett tag. Sen gjorde jag mig i ordning och vi träffade mamma i stan. Där köpte vi presenter till mina halvsyskons (Elenor och Johans) barn. Efter det tog vi bussen till Gröna Lund. Vi var framme där ungefär vid tre.
Vi var lite hungriga så vi började med att äta. Sen åkte jag och Rebecka lite karuseller, bl a Jetline, uppskjutet och Extreme, sen träffade vi Elenor och Johan och deras familjer. Ja, sen åkte vi lite mer och vi kom väl hem vid halv tolv.
Gröna lund

Idag har jag inte gjort så mycket. Skulle ha vart med en kompis men hon var tvungen att åka till hennes landställe. tänkte att jag kunde städa lite på rummet, för det e jätte stökigt. :p
Sen får jag hitta på något. Vi hörs.


Picknick inomhus

Hejsan, Igår gick jag och la mig vid tre men somnadet inte förrän runt fyra, och i morse kom Maria hit vid tolv och väckte mig, fast det var väl tur det, annars kanske jag hade sovit hela dagen. :p
Egentligen skulle vi haft picknick i nån park i stan, men sen var det inte så fint väder så vi hade picknick hemma istället. :) Men det gick ju lika bra det.
Och nu sitter Maria på golvet bakom mig vid den bärbara datorn. :) Nu ska jag skriva lite på den andra bloggen, men vi ses. Kram  


Äter muffins

Hej hej, nu sitter jag här och mumsar på en muffin som jag gjorde för några dagar sen. Rebecka sitter och lyssnar på Jason Mraz låtar om och om igen och snart har man väl tröttnat. Just nu lyssnar hon på make it m ine med honom, det måste vara minst tredje gången på rad nu. aja, snart byter hon väl, får jag hoppas. :)
kram

Roligt till sist

Jag som trodde det skulle bli en tråkig dag, men så vart det inte. Lilla Maria kom och ringde på mig runt halv sju och vi gick ut ett tag. Skulle ta med kameran men den var borta, det var nog Rebecka som hade den. ;) Sen när vi kom in skulle jag diska och sen såg vi på Pussycat dolls 2 och åt popcorn. Då kom Rebecka och efter programmet var Maria tvungen att gå. Ja, sen satte jag mig här. Just det! nu e det bestämt att vi ska till Grönan på fredag tillsammans med mina halvsyskon Elenor och Johan och typ hela deras släkt. Det kommer nog bli kul! :)
Gröna Lund
wihii.

Ingen hemma

Idag vaknade jag tolv igen. I och för sig gjorde det inget eftersom det ändå inte är någon som kan göra något. Men imorgon kommer iallafall Jennie hem och vi kanske ska på Grönan någon dag. Får se när Fia kan också.
Åh vad trött jag blir på alla som inte är hemma. Kan de inte tänka på stackars mig? ;) Aja någon helg ska också Maria följa med till landet så det blir lite kul. Fast inte nu i helgen tror jag för då får nog vi vara hemma. :)
Men nu ska jag inte sitta här, får väl gå ut lite, det e ju faktiskt sommar. Ha det bra.


Fel mat :p

Nu har jag ätit också. Jag och Rebecka gick ner till kebaben i centrum. Egentligen var jag sugen på pizza men, jag vet inte varför, så tog jag en hamburgetallrik. Aja, nu är jag iallafall hemma igen och nu ska jag sitta här lite och sen ska jag nog se på teve. ;)

Rolig dag

Hej, hej nu är jag lite gladare igen, för idag kom Maria hem från Thailand! :)
Hon har varit där i en månad och köpt massor med saker, hela hennes rum var fullt av kläder. Bland annat har hon köpt filmer som What happens in Vegas, Sex and the city - filmen, I am legend och förtrollad. Hon hade också köpt en pikétröja och örhängen till mig.
Idag kom hon till oss typ vid halv ett och så var vi ute lite och jag kom nyss hem. Vi gjorde inte så mycket, men det var ändå kul att bara gå runt och prata. :-)

Egentligen ska jag väl laga mat nu, men vi har nästan ingen mat hemma så jag tänkte vänta tills mamma kommer, för jag e så trött på pasta. :p
Nu ska jag kolla om det finns någon ny musik att lyssna på, har nästan inte hört på The Voice någonting.
Kram


En ovanligt kort måndag

Hej hej, har inte skrivit något idag så jag får väl göra en liten sammanfattning av dagen. ;)
Jag ställde min klocka på 10 men jag somnade om, som vanligt. Vaknade igen tjugo över elva och då gick jag upp. Åt frukost och fixade mig, så jag var klar runt halv ett. Lite senare, vid halvtre, gick jag ut och sprang lite. Det var ännu jobbigare den här gången - borde det inte vara tvärt om? :p Aja, sen har jag städat på rummet och nu håller jag på och fixar headern på min andra blogg, som jag sa att jag skulle göra. :D
Får väl fortsätta med det, men inte för länge för jag ska se på CSI sen. Ha det bra. :)

Header

hej, igen. :) jag ollade aldrig på tv. Fastnade här och nu håller jag och fixar min header på min andra blogg (www.mka0lsen.blogg.se). Kom på ett roligt sätt att fixa texten men nu ska jag väl fortsätta med det.
vi ses


Hemma!

Nu är jag hemma igen, :D. Åkte till landet i fredags och vädret har varit sådär. Det blev inget bad iaf.
Kom hem ungefär vid halv sex och sen dess har jag bakat muffins, med choklad, sett lite på teve och nu sitter jag här och skriver. (:
Vet inte vad jag ska göra imorgon men på tisdag kommer Maria så då ska jag väl vara med henne. :) fast jag vet inte vilken tid hon kommer :P
Nu ska jag kolla om deet går något bra på tv. Annars ska jag nog gå ut.
Kram <3

Sista för veckan?

hej igen. Nu ska jag snart äta för Rebecka håller på att göra mat åt mig (och henne), men jag tänkte skriva lite först.
Det här kanske blir sista gången jag skriver den här veckan för imorgon ska jag till landet, men jag kommer ju hem igen på söndag. Längtar tills nästa vecka för Maria kommer hem då! Jag tror att min syster Elenor också kommer då. 
Såg nyss en film som hette True Romance med bl a Cristian Slater, Patricia Arquette och Brad Pitt. Den var bra. (:
Nu ska ja inte skriva mer, kram

Solen har hittat tillbaka

Hej hej, ännu en vacker dag. :)
Idag vaknade jag klockan nio och jag kunde inte somna om så jag gick upp och åt frukost.
Sen gick jag ut på balkongen ett tag och solade. Det blev väldigt varmt så jag orkade inte sitta där särkilt länge. Efter det tog jag en dusch. Nu har jag ätit lunch också, gjorde en omelett (eller hur det stavas) med ost, skinka och tomat.
Har lite bilder jag vill lägga in på datan men det går inte eftersom vår vanliga datas mus inte funkar så jag får använda en bärbar. Det är därför som det också kan bli lite stavfel ibland, (vissa tangenter trycs inte ner tillräckligt hårt.) ;)
Vet inte riktigt va man ska hitta på idag. Egentligen skulle jag och min syster åkt och badat men jag tror inte att det blir så.
Nu ska jag gå och ringa någon kompis. bye bye

Se ut som Rachel Bilson

Rachel Bilson

Det var länge sen man hörde något från Rachel Bilson. Sen hon slutade med OC har hon gjort några småfilmer. Jag såg den här bilden och tyckte att hon såg avslappnad men ändå snygg ut, så om någon vill härma henne så an jag hjälpa er lite. ;)
look-a-like
Scarf: 149 kronor från Lindex.
Jeans: från Cheap Monday.
Boots: 1099 från Din Sko.
Gul handväska: Wedins 299 kronor.
Svart hoodtröja: 119 kronor Ellos.

Globen

Idag har jag varit i Globen. Jag och Rebecka åkte dit vid halv två, jag skulle ha köpt en parfym men hittade ingen å jag köpte inget. Det var ändå skönt att komma ut lite, känns som det var jättelängesen jag var i stan, Sen har jag inte gjort så mycket. Var tvungen att diska eftersom vi får vara hemma. Just det, Rebecka sa att hon skulle sova hos Sofie i helgen, istället för att åka till landet, och då vet inte jag vad jag ska göra. Jag kan ju iof fråga någon kompis om någon vill följa med dit (vem som nu gör det frivilligt) eller om jag ockå får sova hos nån.
Nu måste ag väl göra middag, för Rebecka skulle väl inte kunna göra det själv.
Vi ses, kram.


Lat dag

Hej hej, har egentligen inte gjort så mkt idag. Vaknade tjugo i ett och gick upp och åt risgrynsgröt. Sen tog jag det lite lugnt ett tag. Sen, runt fem, gick jag och Rebecka ut för att springa lite. Jag har inte tränat på jättelänge nu, så det var lite jobbigt. Men nu har jag bestämt mig för att träna lite mer, minst två gånger i veckan. Tänkte springa lite på landet, där är det ju mycket skönare vägar.
Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket. Åt middag (kyckling) för någon timme sen.
Kram

Sovmorgon

Nu är klockan redan över tolv och jag har inte ens klätt på mig än. Det var meningen att jag skulle gått upp vid tio och sola, så jag ställde min väckarklocka. När den hade ringt orkade jag inte gå upp så jag somnade om i en timme till. När jag sen vaknade fick jag bråttom upp, för jag måste ju hinna sola lite, men när jag väl var uppe så regnade det.
Så jag kunde ta det lugnt. Jag åt faktiskt risgrynsgröt till frukost. Det känns lite konstigt att äta det mitt i sommarn. ;)
Nu ska jag väl sluta skriva, så att jag kan gå och duscha och välja kläder. Vi hörs.


Rihannas olika stilar

Har suttit och pysslat med det här ett litet tag nu, för jag kom på att Rihanna har bytt "stil", eller mest hårfrisyr, många gånder sen hon slog igenom, 2004(?).
Rihannas många stilar

Hemma

Hej hej, nu är jag hemma igen. Glömde skriva att jag skulle till landet i onsdags och jag ska dit igen på fredag. "/
Gjorde inte så mycket där. Var och badade en dag och igår regnade det mest.
Ikväll ska jag nog inte göra så mycket, mest ta det lugnt, men imorgon får jag väl ringa någon. Tror att Frida är på landet och Maria kommer ju hem nästa onsdag från Thailand. ;)
Nu ska jag inte skriva mer, men jag kmr tillbaka. Kram

Bra låt

Okej, det är fortfarande ingen som svarar. Då måste jag få lägga in den här låten som jag har lyssnat på typ hela morgonen.
 
Det är Estelle och Kanye West med låten American boy.

Men nu ska jag gå och fortsätta sminka mig. Vi ses

Tråkigt

Känns som det kommer bli en ganska tråkig dag idag. Nästan alla är ju bortresta och jag vet inte vad jag ska göra.
Tänker inte sitta inne hela dagen, så jag får väl ringa de få som är hemma.
Fast vad ska man göra? Det är nog för kallt för att bada (eller så är jag bara för kräsen eftersom jag varit i Spanien) och jag tänker inte åka till stan, för det skulle bli fjärde gången på mindre än en vecka. Däremot är det typ perfekt väder för att gå på Grönan, men då är det säkert ingen som vill följa med. Och jag har väl gjort av med de mesta pengarna.
Okej, nu låter jag säkert jättenegativ. Åhh jag blir galen. Nu måste jag ringa någon. Hejdå :)


RSS 2.0