Fakta om Ashley

Namn: Ashley Fuller Olsen
Född: Kl. 10:25 den 13 juni 1986 i Sherman Oaks, Kalifornien.
Längd: 158 cm.
Tycker om att: Shoppa, spela golf, träna yoga och tennis.
Bästa ämne i skolan: Matte och arkitektur.
Skostorlek: 36.

* Tycker om att kolla på hockey och amerikansk fotboll.
* Är inte morgonpigg.
* Skulle spela "Christie" i The Informers, men hoppade av i sista sekunden. Hon ersattes av Amber Heard.
*Ashley fick en svart Range Rover när hon fyllde 16.


Ashleys pojkvänner

Ashleys förhållanden har oftast hållt ganska länge, men såklart har hon också några sommarflirtar i bagaget. Dessutom har de flesta av hennes män varit flera år äldre än henne.


Matt Kaplan,
Ashleys första stora förhållande var tillsammans med Matt.De blev tillsammans när hon var 16 och var sedan ihop i hela tre år. De fick ett lyckligt slut i maj 2004, strax före att Ashley tog examen. Matt pluggade då på Columbia University och det var en anledning till att det tog slut mellan dem. Ashley sa sedan till People: "A long-distance relationship is tough, no matter what,"
2004

Scott Sartiano
Ashley och Scott var tillsammans i nio månader men hon gjorde slut i mitten av 2005 då han var 11 år äldre och ville ha ett mer seriöst förhållande än vad hon ville. Det var John Stamos, som Ashley kände från Huset Fullt, som presenterade dem för varandra i september 2004.


Jared Leto
Ash och Jared hann bara dejta varandra i en vecka innan Jared dumpade henne. Anledningen var att hon var för ung för honom (14 år yngre!). De sågs dock tillsammans igen i början av förra året och var då väldigt intima.


Wilmer Valderrama
Efter att precis blivit dumpad av Jared tackade Ashley nej till en dans med Wilmer Valderrama. Hon tyckte om honom och så men var helt enkelt inte redo för att dejta någon just då.

Greg Chait
Greg var 27 år och Ashley bara 20 när de blev tillsammans. Ashley Olsen var tillsammans med Greg i ett och ett halvt år innan de bestämde sig för att göra slut 2007.


Lance Armstrong

Ashley och Lance hade ett väldigt kort förhållande. De träffades när han skulle göra ett lopp i New York och träffades flera kvällar i rad på olika restauranger och barer på Manhattan.
Även Lance var väldigt mycket äldre, då han var 36 och hon bara 21. (2007)

Justin Bartha
Justin är Ashleys senaste kärlek. De har varit tillsammans sedan maj 2008 och under sommaren var de på en resa till Grekland. Rykten gick om att de skulle gifta sig också, men det har Ashley förnekat. Det sägs också att Justin inte tycker om fotografer, men då tycker jag inte han passar särskilt bra med henne. Fast han får väl stå ut för jag tycker verkligen de passar ihop! Mars 2011, tog det tyvärr slut för Ashley & Justin. Ashley är officelt singel!

Inlägg:
Biofrafi (21/7-2009)

Bloggparaden

    BEASTLY
    Roll:Kendra
    Status: BIO I USA (4 Mars)

    Translate this blog into your language: