ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

HEAT UK - 16 JULI

2011-07-31 @ 18:29:00

SVAR

2011-07-31 @ 16:38:27
Var i New York bor de? Jag ska till New York i höst och skulle vilja hålla utkik men jag vet inte var :)

Svar: Mary-Kate har en lägenhet som ligger vid West Village, ganska nära Tribeca, så det är långt söderut av Manhattan. Både hon och Ashley rör sig mycket därikring och har alltid gjort det sen de kom till New York år 2004. Jag antar att det är för att NYU ligger där i närheten sen så jobbar de där.

Ashley har också en lägenhet i West Village, eller rättare sagt ett pent house. Just nu bor hon dock på Greenwich Hotel, jag tror att det bara är tillfälligt pga renovering eller liknanade.Mary-Kate och Ashley på JC penny's huvudkontor

2011-07-30 @ 21:21:00

Från Olsenboye's twitter den 28 juli:
"MK + A are getting ready to pump up the crowd @JCPenny headquarters"


Mary-Kate och Ashley på TOMS välgörenhetsgala i Honduras

2011-07-30 @ 18:19:00

I juli fick systrarna
fick sällskap av en grupp frivilliga och när de inte klädde på skor på fötter, besökte de klassrum och spelade fotboll med lokalbefolkningen i Tegucigalpa, Honduras.

"Att ha
möjligheten att vara en del av något så meningsfullt har gjort samarbetet med TOMS speciellt för alla på The Row," berättade Mary-Kate för WWD tidigare i år.

Toms
+ The Row skor finns i grått, svart och rutigt för $ 140 - $ 150. De är gjorda av italiensk ull och blandar kashmir med lammfoder av läder och svarta sulor av mocka.


Look of the day

2011-07-29 @ 21:52:00

Tvillingarna presenterar Elizabeth and James höstkollektion

2011-07-29 @ 21:14:00


Systrarna Ashley och Mary-Kate Olsen kom insmygandes i Dallas i tisdags (26 juli) för att marknadsföra sitt 4 år gamla märke, Elizabeth and James. Neiman Marcus moderedaktör Ken Downing hjälpte dem att presentera höstkollektionen - både kärnkollektionen och Textile — i en intim tillställning vid NorthPark Neiman Marcus.

Här är en intervju från Neiman Marcus blogg:

NMdaily: The last time I saw you together, we spoke a lot about the masculine/feminine balance of Elizabeth and James. Do you still see the brand that way?

Ashley Olsen: We definitely still see that, and we’ve expanded it. We also now have a balance of casualwear with more designer-trend-based fashion. That’s kind of why we started Textile—to have this great casual element so we could do the high/low and the casual with the more fashion-forward pieces.

NM: The Fall collection is quite boho and romantic, but those leather pieces toughen it up.

AO: Yeah, and we also had a lot of suitings that were inspired by men’s wear.

NM: The brand has a great element of the unexpected. It’s eclectic and intriguing. What do you view as consistent about the collection?

Mary-Kate Olsen: It’s always very playful. And we stick to the integrity of the brand. Each season we  think about our girl, who’s wearing it. It’s definitely trend-based, but still has a life of its own.

NM: Do you see any design elements as your signatures?

AO: We’re definitely known for our suitings and also our kind of sexy dresses and blouses. So we constantly work with that formula of masculine and feminine elements. But especially for Fall we wanted to elevate every piece, whether with extra stitching or colored furs or crochet. We worked with a lot of different types of  textiles to create this more prestigious attitude and look.

NM: Do any of your contemporaries inspire you?

AO: Mary-Kate inspires me.

MKO: Yeah, I’d have to say Ashley too. We’re also inspired a lot by traveling.

NM: Elizabeth and James now has apparel, shoes, jewelry, eyewear and Textile. What’s next?

AO: Handbags! Hopefully by Fall 2012 it will be available at Neiman Marcus. But right now, I think Textile has been the most fun to explore, with our colored jeans, and really bringing in an element of California, beachwear, laidback weekend wear.

23 juli

2011-07-29 @ 18:04:13

Mary-Kate Olsen gjorde allt för att inte synas på bild, när fotograferna väntade på henne efter ett träningspass i Tribeca, NYC i lördags.Ashley på Broadway för att se "All New People"

2011-07-26 @ 21:44:00
Igår var det öppningskväll för Broadways nya pjäs All New People. Där medverkar bland andra Justin Bartha och för att visa stöd för sin expojkvän var Ashley Olsen där för att kolla. Efteråt syntes det föredetta paret med några andra vänner på en fest på HB Burgers. 

21 juli - Ashley köper kaffe på Manhattan

2011-07-26 @ 19:37:00


BLUE

2011-07-26 @ 17:38:00
Ashley var klädd i blå skjorta och blåa jeans när hon fotades igår när hon var i farten ut från sitt hem i New York.

Mary-Kate Olsen gästredaktör för WWW

2011-07-26 @ 15:04:05
Stilsajten Whowhatwear brukar ofta berömma tvillingarnas stil och Mary-Kate har själv sagt att det är en av hennes favoritsajter och nu har hon blivit gästredaktör för sidan. Så här kommer lite tips från henne.Översättning från http://www.whowhatwear.com/website/full-article/guest-editor-marykate-olsen/

Om "Style Savant" var en verklig mening i ordlistan, har vi en känsla av att det skulle vara en bild av Mary-Kate Olsen bredvid.
Och med goda skäl: man kan spåra otaliga trender tillbaka till denna modedynamo, då hon ständigt skapar helt originellt och avundsvärt unika ensembler på en daglig basis. Förutom att påverka hur världen klär sig med hennes anmärkningsvärda, efterliknande kläder är Olsen kontrollerar också de bitar alla köper, tack vare mode imperiet hon grundade med syster Ashley, som når konsumenterna på alla nivåer, från lyx (The Row), moderna dam (Elizabeth and James), avslappnad livsstil (Textile Elizabeth and James), juniorer (Olsenboye, som säljs exklusivt på JC Penney), och online handel (StyleMint). Medan Olsen alltid är relevant, så är just nu en särskilt spännande tid i hennes karriär - hon var en CFDA Swarovski Award för nya talanger, hon har precis lanserat StyleMint, och The Rows första handväsk-kollektion debuterar i höst. Med tanke på hennes extremt intensiva schema, var vi glada över att mini-mogulen tog sig tid att berätta om sina fixeringar för tillfället, val som är lika super-chic som hon är!

The Row Dag Luxe Bag ($ 5400, 212.826.8900) i svart
Når butiker, inklusive Barney's, i slutet av juli. The Rows handväskor kommer utan tvivel bli den mest eftertraktade accessoaren i världen. (Inget illa menat, Hermes.) Även om de är bestämt dyr, är varje väska bilden av diskret chicness, som Olsen själv intygar.

Gravati Two-Tone Oxfords ($ 424) i svart / vitt
Av alla fantastiska skor som finns på marknaden just nu, var det dessa vackra tvåfärgade Oxfords som fångade MKs öga. Den svart-vita paletten är ständigt i mode och vi uppskattar deras mul-vänliga silhuett.

Wendy Brigode Fasett Hematit med South Sea pärlor och Diamond Pave Ball Halsband 
 ($ 1.250 949.759.1900)
Elizabeth och James smycken är ofta fokuserade på några av naturens okända critters - skalbaggar och krabbor är några motiv - så det är egentligen inte förvånande att Olsen går för ekologisk grannlåt i hennes personliga liv. Ett typexempel: detta fantastiska svarta pärlhalsband från Wendy Brigode, som kommer att finnas tillgänglig på Neiman Marcus-butiken i Newport Beach i augusti.

Tom Ford Beauty Black Orchid Eau de Toilette Spray (95 $)
Tom Ford är känd för sin vision och enastående smak, ungefär som Olsen själv, så vi var glada att höra att vår Gästredaktör var ett fan av en av hans parfymer. Doften är sandelträ och Patchouli kännetecknar Olsens bohemiska sida, medan den eleganta förpackningen är ren glamour.

Elizabeth and James Lafayette solglasögon (155 $)
Olsen ses sällan offentligt utan ett intressanta par solglasögon, men av alla de varianter där ute, avgudar hon just nu dessa moderna cat-eye ramar. Universellt smickrande och utan tvekan sval, tror vi att hennes val är ett måste-köp!

StyleMint Prince T-tröja ($ 29,99)
Om du inte har besökt StyleMint - Olsens senaste satsning, presenteras av visionärerna bakom Kate Bosworths JewelMint - måste du göra det omedelbart. Varje månad kan du köpa en av fyra olika t-shirt stilar - varav de flesta finns i flera färger, skapade av Mary-Kate och Ashley för endast $ 29.99. För ett mycket rimligt pris, planerar vi att köpa en tröja (eller flera!) varje månad!

Chanel Pre-Fall 11, Look 67
Medan Olsen beundrar många designers, inklusive Jean Paul Gaultier på grund av hans "sinne för humor och lekfullhet", har vår Gästredaktör valt en Chanel look som hennes RTW favorit. Ensemblen är från Pre-Fall 11 och består av en svart tunn blus, spetspäls, tvättade svarta jeans och ett pannband (alla tillgängliga hos utvalda Chanel butiker, 800.550.0005). Det är ett koncentrat av hantverk, något Olsen verkligen beundrar, som du kan se genom att titta på hennes egna arbete för The Row.

Pressed Juicery Juice ($ 6.50, 310.477.7171) i Apple Lemon Extra Ginger
Det var en gång då du kanske hittade Olsen bärandes på en Starbucks kopp, men i dessa dagar kan hon lika gärna ha något friskare i handen, som en juice av Pressed Juicery! De 100% råa och opastöriserad juicerna är ett Los Angeles-fenomen, och finns även som en del av en avgiftning/reningspaket, så se till att kolla upp dem idag!

Terry Rose Balm (60 $)
Generellt sett är Olsen egentligen inte en att bära tung makeup, vilket är anledningen till att hennes skäönhetsval ger så mycket känsla. Snarare än ett dramatisk läppstift eller en ogenomskinlig stiftelse, plockade hon By Terry's super silkeslena läppbalsam. Förutom att nära dina läppar (eller till och med nagelbanden kan du använda den överallt!), Det skyddar dem också, tack vare SPF 15 formel.

Cire Trudon Ljus ($ 1 - $ 5 vardera)
Medan vissa flickor blir galna för en bukett pioner, föredrar Olsen att hänge sig åt något som varar lite längre: Cire Trudon ljus. Dessa slanka vaxstjälkar är ett färgglatt, lyxigt alternativ och en touch av vimsighet som vi alltid förknippar med Olsen.

Elizabeth and James: Fall 2011

2011-07-25 @ 19:49:00
Nu har Elizabeth and James släppt sina höstkollektioner för dam, skor, smycken och eyewear. Kläderna är helt klart 70-talsinspirerade och kollektionen var inte så stor som den brukar vara. Och jag älskar deras smycken för de har alltid något tema och nu passande till hösten har de valt skogen som tema. Hehe gulligt med svampar och småkryp. :)
13 juli - Ashley

2011-07-25 @ 19:35:24

24 juli

2011-07-24 @ 19:31:03


Så här packad var Mary-kate idag när hon fotades av paparazzifotografer utanför någon byggnad i New York. Och då menar jag att hon hade mycket att bära på, jag undrar egentligen vad hon har i väskorna?? 

hur som helst bar hon sina Balenciaga-klackar, som hon setts med rätt mycket den senaste tiden, till svarta jeans, en mönstrad tröja och väskor samt solglasögon från The Row.

Mary-Kate och Ashley agerar igen

2011-07-24 @ 19:12:03
Mary-Kate och Ashley har återigen kommit med någonting nytt. Från och med idag kommer de varje månad släppa en video, som de kallar "T Moments", som ska visa upp olika T-shirtteman för deras senaste märke StyleMint. Förutom att publicera videoklipp, vill de att tittarna ska skicka foton och videoklipp på hur de tolkar varje "T Moment" i en tävling.

Denna månads "T Moment" handlar om frihet (kanske på grund av att USAs nationaldag infinner sig denna månad?).Tvillingarna har spelat in en video där de äter en mumsig BBQ samtidigt som de har på sig t-shirts i färgerna rött, vitt och blått. Om du vill delta i tävlingen för juli, finns det fortfarande tid kvar att lämna in bilder eller videoklipp innan den 31. Skicka ditt bidrag till Stylemint s Facebook-sida facebook.com/mystylemint. Varje månads vinnare får en årslång gratis medlemskap till Stylemint.com! Vinnare för juli månad kommer att presenteras  Facebook-sidan den 5 augusti.

Här kommer den första videon:Ashley shoppar i NYC

2011-07-24 @ 18:54:39
Såhär såg Ashley ut i förrgår då hon var ute på en liten shoppingrunda.21 juli - Ashley i NYC

2011-07-24 @ 11:37:55

Look of the day

2011-07-23 @ 21:43:25

MK till Interiew Magazine, 2009

2011-07-23 @ 01:21:00


15 Juli

2011-07-22 @ 17:24:00
Ashley ute i New York, iklädd skor från TOMS + The Row, väska från Prada och skärmkeps från Helen Kaminski.20 juli

2011-07-22 @ 14:23:18
Mary-Kate och Ashley anländer till Greenwich Hotel i NYC.

14 juli

2011-07-17 @ 18:11:00

Så här såg Mary-Kate ut i torsdags då hon fotograferades av paparazzi när hon lämnade ett hus i New Yorks West Village. Älskar hennes ring och armband,


13 maj

2011-07-17 @ 16:35:00


Mary-Kate Olsen på en promenad i New York city den 13 maj i år. 26 maj

2011-07-17 @ 15:01:00
Mary-Kate den 26 maj i New York. Hon hade på sig solglasögon från Balenciaga, skor från Prada och en väska från det egna märket The Row.
23 maj

2011-07-17 @ 14:00:44
Nu har jag hittat lite gamla bilder som ni inte sett så jag täntke att det bli väl bättre sent än aldrig. ;) Här är Ashley i Tribeca, New York, den 23 maj i år.


Mary-Kate i Karibien

2011-07-17 @ 13:56:02
Här är bilder från den 18 juni då Mary-Kate fotograferades utanför flygplatsen på Turks and Caicos Island som ligger i karibien.


Ashley till Stella, 2008

2011-07-16 @ 11:12:00

Lanseringen av The Rows väskor

2011-07-16 @ 00:20:37
I onsdags (13 juli) firades lanseringen av handväskor för The Row på Barneys i New York. På lanseringen var självklart skaparna av märket Mary-Kate och Ashley Olsen, men även lillasystern Elizabeth var där. 

Väskorna kommer att finnas i butik i augusti och kollektionen inkluderar en tote, en ryggsäck, en doktorväska och en klassisk axelväska i python samt i alligator. 


Ashley i Prada

2011-07-15 @ 23:48:53

Mary-Kate och Ashley går till doktorn

2011-07-15 @ 12:50:26
I förrgår (13 juli) fotograferades tvillingarna när de var påväg till doktorn. Varför vet jag inte, hoppas att det inte är något allvarligt bara.


Stylemint

2011-07-15 @ 12:44:47Stylemint Photoshoot

2011-07-15 @ 12:42:27UPDATE: Mary-Kate Olsen

2011-07-15 @ 12:36:01
Mary-kate har inte synts till lika mycket som Ashley men här är iallafall några bilder från juli.

5 juli - Mary-Kate påväg hem6 juli - Mary-Kate sitter och röker på en trappa i New York med en kompis
12 juli - Mary-Kate på restaurangen Sant Ambroeus i New York
UPDATE: Ashley Olsen

2011-07-15 @ 12:27:19
Har inte haft tid att blogga den senaste tiden men här kommer lite uppdatering. Börjar med Ashley.

23 juni - Ashley Olsen ute i NYC27 juni - Ashley i södra Manhattan


28 juni - Ashley ute med sin hund29 juni


30 juni - Ashley lämnar sitt hotell i NYC
1 juli - Ashley i New York1 juli - Ashley anländer på LAX4 juli - Ashley ute och går med sin hund i Tribeca6 juli - Ashley lämnar sitt hotell7 juli11 juliSOMMARLOV!

2011-07-13 @ 11:39:35
Hej! Vet att uppdateringen har varit kass, men jag har sommarlov nu och det har säkert Renée med.
Gå ut och njut av solen istället, det gör jag! :)
Kram