ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Justin Bartha vill hålla privatlivet privat



Justin Bartha
har lovat att aldrig prata om sin relation till Ashley Olsen för att han är äcklad av alla kändisar som säljer intima detaljer av sitt privatliv till tidningar.

Paret har dejtat i över två år men båda är väldigt försiktiga med att synas tillsammans och Bartha erkänner att de kämpar för att hålla låg profil med sin relation för att han aldrig vill falla i fällan där han behöver dela detaljer med hela världen. Som ni kanske vet tycker Ashley inte heller om den delen av sin karriär - mycket mindre än Mary-Kate - och ville från början inte ens att någon skulle veta att hon var bakom The Row.

Bartha berätta för Britain's Evening Standard Newspaper att "det inte är någonting som man håller dolt. Det är bara den naturliga anledningen att hålla privatlivet privat. Det är inte naturligt att lägga ut ett förhållande i allmänheten, så om det inte lockar ska man bara hålla låg profil. "

"Jag förstår inte när kändispar poserar tillsammans för foton och bjuder in personer i sitt hem. Men det är en mycket olycklig del av den kultur som har trätt i vårt samhälle som jag personligen finner ganska äckligt. "


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt