ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Mary-Kate och Ashley designar solglasögon!

Vilka passar inte bättre som solglasögondesigners än tvillingarna Mary-kate och Ashley Olsen? Det är precis vad de ska börja med nu.

I The Rows vårkollektion kommer solglasögonen släppas och det hela är ett samarbete med Linda Farrow. Från början kommer det bara att finnas fyra olika stilar; klassiska pilotglasögon, stora fyrkantiga ramar, bruna vintage inspirerade kantade solglasögon och ett par runda 60-tals glasögon i flera nyanser.

"Att designa solglasögon var definitivt mer komplicerat än vi trodde", sade systrarna till WWD. Men samtidigt som de är glada över att kunna koncentrera sig på att finslipa sina nya solglasögon för nästa säsong, antydde de att om samlingen är framgångsrik kan det finnas utrymme för att expandera till fler stilar, och möjligen fler accessoarer för The Row.

Jag tycker det verkligen ska bli intressant att se hur de blir och förmodligen kommer de att användas flitigt av tvillingarna som själva har använt liknande tidigare. Hittills har de ju inte gjort mer än kläder för The Row så det är kul att det kommer mer accessoarer dit. Jag tror det kan vara svårt att hålla igång två linjer samtidigt utan att veta vad som ska till vilken.


Mary-Kate i runda solglasögon och Ashley i klassiska pilotglasögon. Liknande kommer komma till kollektionen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt