ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Vad gör tvillingarna idag?

Nathalie: hej! jag undrar ifall du kan skriva lite mera om vad dem gör just nu. Jag vet ingenting om vad de håller på med för tillfället :O de skulle vara intressant faktiskt. :)

Hej Nathalie!

Sedan några år tillbaka har tvillingarna fokuserat på mode och design. De är bosatta i New York och driver 4 modelinjer tillsammans. När de var små skapade Robert Thorne Dualstar Entertainment Group som sålde och lanserade alla produkter som hade tvillingarnas namn, som till exempel filmer, böcker, smink, skivor och kläder. Tvillingarna var delägare i företaget tills deras 18-årsdag då de köpte ut Thorne och tog över företaget själva. Men ju äldre de blev, desto mer växte de ifrån sitt gamla liv där de själva var produkten. De kom på vad de ville syssla med när de börjat universitetet. 


Först skapade de The Row år 2007. Affärsidén kom Ashley på när hon praktiserade för Zac Posen, hon pluggade då arkitektur och psykologi och hon älskade det, men hon kunde inte sluta tänka på t-shirts och hur man skulle kunna göra den perfekta t-shirten. Så Mary-Kate hjälpte henne med projektet och det handlar mycket om kvalitet och enkla plagg.

Elizabeth and James, som startades kort efter The Row. Den fick heta Elizabeth and James efter deras syskon; Elizabeth "Lizzie" Olsen och James "Trent" Olsen. Tvillingarna startade ett samarbete med Peter Koral ochJane Siskin, som tidigare skapat Seven For All Mankind och LaRok. Kläderna passar för både överklass och citytjejer och blandar mjuka feminima detaljer med mer hårda och manliga kanter. Den är uppbyggd utifrån systrarnas kärlek för vintage.

Olsenboye är deras kollektion som är riktigt till barn och säljs på JC Penney. Stylemint är den senaste tillökningen och den handlar mest om t-shirts och det speciella med denna kollektion är att allt säljs endast online!Ashley har lagt av helt med skådespelandet men Mary-Kate kan ta några små roller då och då, men hon har nog inte så mycket tid till det med tanke hur mycket jobb deras företag tar. Mary-Kate står mycket för det kreativa skapandet i processen medans Ashley är bra på att styra och organisera. De är inte med i många intervjuer och det verkar som att paparazzin börjat lugna ned sig för de gör inte så mycket väsen av sig.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackBeastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt