ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Därför lämnade tvillingarna NYU

Som ni kanske vet valde Mary-Kate och Ashley Olsen, som de flesta tonåringar i USA, att börja på college sommaren efter de gått ut High School. De valde att börja på New York University och köpte ett pent house där de kunde bo nära skolan.

Detta var hösten 2004 men bara något år efter hoppade Mary-Kate av. Rykten gick om att det var på grund av att hennes förhållande med Stavros Niarchos tog slut men den riktiga anledningen var för att hon inte kände sig säker. Hon blev vettskrämd av eleverna i sin klass eftersom de sålde vittnesuppgifter om MK till pressen och ibland fick de till och med beröm för det i skolan. "De fick praktikplatser på veckotidningar," berättar hon för New York Magazine (2007). "Det är inte kul att lära sig saker om man inte är säker."

Ashley hade förmodligen liknande problem i sin klass men hon valde att stanna lite längre än sin syster. Men när hon kände sig redo att starta The Row hoppade hon av skolan. Det var något helt nytt, tidigare hade systrarna haft The mary-kateandashley-brand men som Ashley själv säger handlade "Wal-Mart om kunden. Det lärde oss om marknadsföring. [The Row] handlar om mig och min syster, och vad vi tycker om att ha på oss."



Kommentarer
Postat av: Amra

men usch vad hemskt egentligen. att inte skolan hade några slags skyddsansvar!

2011-01-30 @ 14:11:44
URL: http://www.amramerie.blogspot.com
Postat av: Elin

Alltså det berodde inte riktigt bara på det där... MKA gick på en stängd avdelning. Gallatin school. som är en del av NYU där sånna som behöver extra skydd, individuellt schema osv gå. Mary-Kate klarade inte av skolan pga sin anorexia. Hon blev tvångsintagen på rehab tack vare Ashley och resten av hennes familj. Sen flyttade hon hem till Los Angeles för att bo med familjen...

Ashley gick klart dom kurserna som hon behövde och gick sen lärling hos en mode designer innan hon och MK startade The Row!

2011-01-30 @ 15:21:04
Postat av: veronica eriksson

Sv: Tjena tjejen! :)

Det beror på vart du bor, men converse finns ju

oftast i olika skoaffärer och låga, marinblå

converse brukar finnas där.

Annars kan du ju leta efter en bra sajt på nätet

som säljer, så beställer du hem! :)

Kram!

2011-01-30 @ 19:46:43
URL: http://vveronicas.se
Postat av: kurdisk muslimsk tjej <3

coolt jag undrade vart dem var har ej gjort filmer på ett tag :(



2011-01-30 @ 23:57:19
URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/
Postat av: Minna

Hej! har MK gjort näsoperation för några år sedan? konstigt annars eftersom de har samma arvsmassa men då de blev äldre plötsligt MK näsa ser "nerfilad" ut hehe..vet ni något om det? :)

2011-01-31 @ 15:46:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt