ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Mary-Kate och Ashley med ett nytt projekt

Lite nyheter om de hårt arbetande tvillingarna Mary-Kate och Ashley Olsen!


Som ni vet har systrarna redan tre olika modelinjer att ta hand om, men för att få ännu lite mer att göra har de nu bestämt sig för att lansera en hemsida tillsammans med internäthandelsföretaget BeachMint från Santa Monica. Hemsidan kommer heta StyleMint.com och blir tillgängligt för omvärlden i juli månad.

Ashley berättade för pressen:"Onlinehandel är det perfekta mediet för oss att skapa ett nytt märke som handlar lika mycket om kläderna som kundens upplevelse. BeachMint är den idealiska partnern, eftersom de delar vår vision för företaget och har resurser och talangen för att utföra det."

Mary Kate tillade, "BeachMint förstår hur mycket onlinehandeln utvecklas och vikten av att skapa en äkta relation mellan designer och kund. Med Stylemint.com har Ashley och jag skapat en online upplevelse som reflekterar vår kärlek för stil och ger oss möjlighet att engagera oss i kunderna direkt, vilket är ett inspirerande nytt sätt för oss att tänka och att skapa som designers."


Jag tycker det här låter jättespännande, jag kan knappt vänta tills hemsidan ploppar upp! Det är väldigt nytänkande av dem och jag tror att det kommer bli en dundersuccé, helt klart en av deras bästa idéer. Man måste bli medlem på hemsidan först och ni kan bli medlemmar här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackBeastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt