ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Fashion's Night Out 2010



Nu börjar Fashion’s Night Out närma sig och det kommer bli enormt! Kommer ni ihåg förra året – då var Ashley med i en reklamvideo innan och på själva dagen (då det är meningen att man ska fira modevärlden) så gjorde de reklam för sina linjer (Elizabeth and James samt The Row) och de jobbade även som bartenders på Barney’s. Precis som förra året kommer det hållas den 10 september och hela den veckan, över hela jordklotet. Vogue kommer att arranger den största modevisningen någonsin den 7 september, den 14:e kommer det bli en CBS-special angående det hela och den 20:e kommer Gossip Girl göra ett avsnitt med FNO-tema.  

I New York City kommer det vara mest uppståndelse och det är i så fall på Barney’s det händer. Mary-Kate och Ashley Olsen kommer att närvara vid en karaoke-tävling, där de ska hjälpa Simon Doonan och Proenza att bedöma. Priset är inte mindre än en väska ifrån Proenza Schouler och läderleggings från The Row.

På Bergdorf Goodman kommer Isaac Mizrahi infinna sig för en liten kabaret. De kommer också lansera en linje med New York-inspirerade produkter.

Spännande saker kommer även att ske i Los Angeles, London, Berlin och Paris.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt