ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

The Row Autumn/Winter 2010 Fashion Show



Mary-Kate
och Ashley har nu hållt i sin första modevisning och det fick bli med deras seriösa företag The Row. De visade upp höst- och vinterkollektionen under New Yorks modevecka och det blev ett stort spektakel av en liten show. Själv var jag inte där men för att sammanfatta det alla andra recensenter redan sagt så kan jag slänga ihop några meningar åt er. ;)

Det var endast 100 inbjudna gäster till visningen. Den hölls i ett anonymt rum några våningar upp i en oglamorös del av Manhattan. Trots detta ska det ha skapats någon sorts magi. Det var inte så avancerat - endast 19 outfits, utan några accessoarer eller liknande. Även om tvillingarna själva älskar accessoarer så hade de på något sätt fått kläderna att tala för sig själva.

Kollektionen är inspirerad av den tyska konstnären Beatrix Ost och alla kläder bestod av basfärger, mest svart. Det mest förvånande var att alla 19 modeller hade platta sandaler på sig, trots att det var en vintekollektion. Man undrar ju vart alla stövlar var och som svar på det sade Ashley:

“Låt oss bara säga transportproblem," erkände hon skrattande bakom scenen.

På första raden kunde man se den brittiska stjärnan, Carey Mulligan, som är ett stort fan till linjen. Även Ashleys pojkvän Justin Bartha och Chloe Sevigny kollade på visningen.



Om ni vill läsa riktiga recensioner, klicka på länkarna nedan:
ElleUK
Telegraph

Boston


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt