ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Mary-Kate och Ashleys missbildade trillingsyster

Har ni hört historien om den tredje Olsentvillingen som polisen hittade i deras källare, helt vanskapt och ovårdad?

I juli 2003 rapporterad The Onion att polisen i Los Angeles hade hittat en missbildad och ovårdad flicka i Mary-Kate och Ashley Olsens källare. Flickan blev identifierad som en tredje tvilling till de superkända tvillingarna Olsen. Flickan hade bott under eländiga omständigheter och hade namnet Ethel.

Familjen Olsen hade kunnat dölja Ethel från offentliga register eftersom att trillingarna föddes under en campingtur i ett isolerat område i Sierra Nevada-bergen.

"Ethel var enligt uppgift den sista som ska ha levererats och familjen ryggade av fasa av att se en så deformerad och ful varelse komma ur en livmoder som hade inrymt hennes två änglalika systrar”, berättar LAPD’s Ellen Yanez. "En motvillig pliktkänsla för barn tvingade hennes föräldrar att ta med henne hem, men synd vände sig snart till motvilja, och efter ett hemskt och traumatiskt försök till omvårdnad, var stackare förpassad till källaren, där hon var inlåst i en bur och matades genom en trädgårdsslang. "

Enligt polisrapporten hade Ethels källarbostad ingen värme eller ventilation, och bara ett enda smutsigt, preskriberat källarfönster gav ljus. Det fanns ingen el, eller avlopp, så Ethel var tvungen att smita undan i ett hörn och uträtta sina behov i ett avlopp.

När hon hittades var hon klädd i slitna kläder från Mary-Kate och Ashleys Wal-Mart-kedja. Hon sov på en serveringsbricka som tros ha tagits från Holiday in the Sun. Polisen säger att hon levde på regnvatten, halvätna bagels tagna från talkshows, och alla små gnagare hon kunde fånga. Flickan ägde inga leksaker annat än en huvudlös Mattel Ashley docka. Utredarna säger att Ethel kommunicerar i gutturala grymtningar och rosslar, samt enstaka genomträngande tjut. Hon är förtjust i att gunga på hennes lår och nynna samma melodi fragment, som tros vara en version av låten "I Am The Cute One" som gjordes av Mary-Kate och Ashley år 1992.


Ethel Olsen hittades i familjen Olsens källare. Här är hennes senaste filmprojekt.

Läs artikeln här: 

http://www.theonion.com/articles/lapd-discovers-hidden-deformed-olsen-triplet,576/


Hahaha jag hoppas verkligen att ni inte tror på den här artikeln. Det är väldigt komiskt alltihopa och jag förstår inte att tidningarna verkligen inte har något vettigare än att hitta på dumma historier. Tror de verkligen att någon skulle gå på det här? Speciellt inte när de lägger in konstiga saker som att hon skulle använda kläder som tvillingarna designat eller omedvetet sjunga deras låtar?

Mary-Kate själv kommenterade artikeln år 2004: "Vi såg den där artikeln i Onion om den tredje, sinnessjuka Olsentvillingen," men sen rullade hon bara ögonen. Inte ens värt att kommentera. Fatta vad jobbigt att läsa saker i tidningen om sig själv som inte är sanna.

Kommentarer
Postat av: Malin

Herregud. Att tidningar kan sjunka så lågt är ju SJUKT!

2010-08-06 @ 20:31:03
URL: http://malyn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt