ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Mary-Kate går upp i vikt

Ur det senaste numret av Star Magazine kan man läsa en sida om Mary-Kates viktuppgång. Enligt de har hon under de senaste åren gått upp 15 kg (från att hon vägde 43 kg i 2004 till att hon nu ska väga 58 kg). Det ska bero på Mary-Kates festande, eftersom alkohol kan leda till övervikt och större överläpp som hon verkar ha fått. när hon och Nate var ute och åt i augusti var hon så stor att vittnen knappt kände igen henne.

Nu försöker MK i alla fall blev av med de extra kilorna som hon satt på sig genom att t.e.x ha tränat hela 3 timmars yoga en eftermiddag i augusti. En källa i tidningen uttalade sig så här om detta: "Mary-Kates viktuppgång gör henne helt tokig. Det var liksom chockerande för alla - ingen trodde att hon kunde gå upp så mycket i vikt! Men nu tränar Mary-Kate och hon försöker skära ner på partandet så att hon kommer tillbaka i sina gamla spår."

Själv vet jag inte vad jag ska tro. jag tycker inte att hon har sett så tjock ut förutom på just den bilden och det kan ju varit att de tog den lite underifrån eller så hade hon väl en dålig dag.


Mary-Kate i senaste numret av Asutralienska News Weekly.

MK ur senaste numret av Star.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt