ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Frågor och svar

Hur långa är dom?
Mary-Kate är 157 cm och Ashley är 160 cm.

Vet du hur många syskon dom har?
De har två helsyskon; Elizabeth (Lizzie) som är 20 år och James (Trent) som är 25 år. De har även två yngre halvsyskon från pappas sida som heter Taylor och Jake.

Jag älskar deras kroppar, vet du hur mycket dom väger?
Det är inte direkt något som de ger ut till allmänheten men enligt september-numret av Star ska Mary-Kate väga 58 kg nu. Det är inte något att lita på men jag tycker de har blivit nyttigare och båda tränar ju yoga så det är väl på det sättet de håller sig i form.

Vet du vilken storlek dom har på kläder?
Kan jag tyvärr inte svara på men kanske XS-S?

Vet du hur många filmer dom har varit med i :) och kanske om dom har någon idol.
1. Ojoj, det är många. Tillsammans har de gjort ca 30 filmer om man räknar med alla videos och tv-filmer. Mary-kate har även medverkat i The Wackness och nu i kommande filmen Beastly så för henne blir det 32.
2. Tror inte de har någon "idol" men jag vet att de har personer som de ser upp till. Det är väl många personer inom modebranschen men Ashley har nämnt Ghandi, sin pappa, mamma och Lauren Hutton. Mary-Kate har svarat Jim Morrison, och i Influence skrev hon att hon ser upp till folk som är okränkbara.

Vet du vilket program/inriktning dom gått på collage eller high school?
De gick på en privat High School i Los Angeles som hette Campbell Hall Episcopal Day School. När de gått ut flyttade de till östkusten och började på New York University at the Gallatin School of Individualized Study. De hade köpt en dyr lägenhet på Manhattan men där flyttade de aldrig in. Mary-Kate lämnade universititet året därpå för att flytta tillbaka till Kalifornien och jobba på heltid med företaget Dualstar. Ashley däremot, stannade kvar i tvp år till och var bl.a. lärling till Zac Posen. Av okänd anledning slutade hon också i förtid.

Hur många pojkvänner har dom haft, och vet du vad deras bästa vänner heter? :)
Sedan 18-årsåldern har både Ashley och Mary-Kate haft 7 pojkvänner (var). Dessa är de som varit lite seriösare och som kommit ut till allmänheten.


Jag vet att några av deras närmaste vänner heter Estee Stanley, Hayden Slater, Cassie, Nicole Richie,  Alexandra Hamile. Men de har säkert runt 1000 kontakter.

Vet du vilken hårfärg MK använde när hon färgade sitt hår? jag undrar också om MK och Ash färgar sitt hår blont, eller slingar håret?
Nej, Mary-Kate har ju haft typ alla hårfärger som går och första gången blev det mörkbrunt. Förmodligen gjorde hon det hos en frisör. Båda två tycker om att gå till Neil George's Salon som ligger i os Angeles. Där färgar de håret blont men lägger förmodligen (åtminstone Ashley) i slingor också.

I vilket sammanhang togs den här bilden?
Det var en fotografering för deras bolag Dualstar som skedde under inspelningen av New York Minute. Bilderna har bl.a. använts i kalendrar. Här kan ni se fler bilder från samma tillfälle.

Var säger tvillingarna att de får sin klädinsperation ifrån?
För några år sedan sade Mary-Kate att hon hämtar inspiration av män, som t.ex. Johnny Depp, men numera säger hon att hon inte har någon stilikon. Ashley har också sagt att hon och MK bara sätter på sig det de vill men i en ny intervju berättade de att de tycker om Diane von Furstenberg, men att de tänker mer på hur de är som personer och sköter företagen. Att de är ärliga mot sig själv och sina kunder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt