ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Look of the Day

Jan 2007
Eh.. kanske inte MKs snyggaste outfit. Men fantasi har hon iallafall.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag har en fråga och tänkte om du visste detta.. Jag satt och läste en skvallertidning förut och läser om Mary-kate och Ashley och då står det att dom är jätte ovänner och mk vill inte att ashley ska gifta sig och typ vill stoppa det.. och att dom inte har pratat på flera månader. Tyckte bara att det var himla konstigt skrivet för du gör ju inlägg där dom är tillsammans och så. Vad fel dom skriver i tidningarna!



Sen vill jag bara säga att bloggen är super bra och är inne här varje dag och läser :)

2009-11-05 @ 19:23:41
Postat av: Starlet

Mary-Kates outfit ser kanske inte så stylish ut, iallafall inte när man ser den för första gången. Men ögat vänjer ju sig vid det. ^^



Hur som helst, så kan det i många ögon se ut som om MK bara tagit och lindat in sig i en filt hon hittat. Men sanningen är ju att det är inte någon vanlig "filt" hon har på sig, utan en wrap-klänning från Marc Jacobs (som enligt vissa källor kostade $1700)!



Det är det som jag tycker är roligt med Mary-Kates stil, att det ser ut som om hon slängt på sig det första plagget hon hittat på morgonen, men egentligen så är det mesta hon bär nogrannt igenomtänkta designer- och vintage-plagg. :)

2009-11-05 @ 19:41:35
URL: http://www.a-starlet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt