ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Blake Livelys tid i rampljuset



Blake Christina Lively föddes den 25 augusti 1987 i Kalifornien, USA. Hon är uppväxt i en skådespelande familj och hennes föräldrar var de som lärde henne agera. Hennes karriär började när hon var elva då hon medverkade i filmen Sandman som regisserades av hennes pappa Ernie Blake.


Som barn fick hon hemundervisning tillsammmans med skådespelaren Penn Badgley, som också kom att vara med i Gossip Girl. Hon har berättat att hon studerade i tretton olika skolor och höll samtidigt på med cheerleading och sjöng i kör. Hon ville studera på Stanford University och var inte alls intresserad av skådespeleri.


Hennes bror Eric fick med hjälp av hennes agent ut henne på olika provspelningar som sedan ledde till rollen i Systrar i Jeans. Där spelade hon Bridget och hennes pappa spelades faktiskt av hennes riktiga pappa. Detta blev hennes stora genombrott och det ledde till att hon blev nominerad till "Choice Movie Breakout - Female."  


År 2006 medverkade hon i Accepted, Simon Says, and Elvis and Anabelle. För rollen i collegekomedin Accepted fick hon ett pris för största genombrott. 


År 2007 fick hon rollen som Serena van der Woodsen i tv-serien Gossip Girl. Själv säger hon att hon inte skvallrar, eftersom allt ändå kommer tillbaka till en. Detta år tog hennes relation med skådespelaren, och barndomskompisen, Kelly Bratz slut och rykten började komma om att hon dejtade sin motspelare Penn Badlgey.


År 2008 spelades Systrar i Jeans 2 in och Blake fick återigen rollen som Bridget. Gossip Girl fortsätter med stor succé och ryktena om henne och Penn späds på när People publicerar foton på dem två kyssas på en semester i Mexico. Sen dess har de två blivit mer öppna med sin relation.


2009 I Gossip Girl började hennes stil uppskattas mer och mer och numera har hon bra koll på vad som är inne och inte. Hon håller just nu på att spela in kommande filmen The Private Lives of Pippa Lee och vi kan ju bara gissa att hon blir en lovande skådespelerska i framtiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt