ASHLEY
KONTAKT
MARY-KATE
STARTSIDA
OM MKA

Kändisnyheter

Jag tänkte lägga ut lite nyheter om kändisar som inte har något med Mary-kate och Ashley att göra, eftersom jag inte har gjort det på ett tag.
Jag börjar med en nyhet som har lite med hudfärger att göra, kan man säga.

Beyoncés hudfärg ljusare?
Det var meningen att L'oreal skulle ändra Beyoncés hårfärg - och inte hudfärg. Och när Elle Magazine publicerade bilden var det många  som blev upprörda. De säger att man inte känner igen henne, men L'oreal säger ändå att de inte har ändrat hudfärgen alls. Man ser ju definitivt att det inte bara är håret som har blivit ljusare. Såvida hon inte har varit i Blekinge det senaste året, haha.


Lindsay förlovad?
Skådespelerskan Lindsay Lohan har sett gladare ut än på länge den senaste tiden, som hon tillbringat med flickvännen Samantha Ronson. Är det en förlovningsring man ser på hennes vänstra finger, på bilden ovan.
Om det nu blir ett bröllop så får Lindsay gå till altaret ensam, för hennes pappa - som är emot homosexuella äktenskap - kommer inte gå med henne, (enligt tv3 text)



Som de flesta redan har hört, hade Lil' Kim födelsedagsfest i söndags på klubben Spot Light, i New York.
Sen dess har en kvinna varit försvunnen och igår hittade de kroppen på nattklubbens tak. Hon hade allvarliga skador på hela kroppen och varken Lil' Kim eller klubben har uttalat sig om det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Beastly
Roll: Mary-Kate - Kendra
Status: BIO I USA

Story Of A Girl
Roll: Mary-Kate - Stacey
Status: Okänt